Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Dalgatan 16A, Duvedal, Motala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
6 037 SEK / mån
Rum
3 rum

Renoverad trea på första våningen med balkong, dubbla badrum och dubbla entréer

På Dalgatan 16A bor Ni bekävmt en halv trappa upp i välskött bostadsrättsförening med lugnt och ostört läge ett stenkast ifrån handel, kommunikationer och annan service.

Planlösningen består av ljust och modernt kök renoverat år 2018 med öppen planlösning mot matplats och vidare mot vardagsrum med balkong. Vidare finns två sovrum och dubbla dusch-/badrum med varsin wc. Det ena duschrummet är även utrustad med tvättmaskin från 2019. Lägenheten har en spännande och flexibel planlösning med dubbla entréer där tonåringen kanske kan få en egen ingång? Till lägenheten hör ett stort förråd och två minde förråd i källaren. Parkeringsplats och garage finns att hyra enligt kösystem. Föreningen har dragit in fiber under 2019 vilket ingår till varje bostad mot ett tillägg om 200 kr/mån. Just nu pågår även fönsterbyte till 3-glasfönster.

Duvedal är ett trivsamt bostadsområde med mestadels villor. Här har Ni närhet till förskola, skola, konditori, mataffär, busshållplats, centralstation samt trevliga promenadstråk vid Göta Kanal och i elljusspåret i Bondebacka. Lekplats finns strax utanför huset.

Välkomna på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Motala minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.


https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=626092

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy