Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Frödingsvägen 9, 2 tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
39.5 kvm
Avgift
2 191 SEK / mån
Rum
2 rum

Ytterst väldisponerad - Passar singelboende och par - Balkong i öst

Välkommen att flytta in i en underbar lägenhet med fantastiskt ljusinsläpp och ytterst väldisponerade kvm. Här presenteras ljusa lättmöblerade ytor med en rundgående planlösning och generös takhöjd. Vardagsrummet bjuder på en härlig rymd med utrymme för sällskapsdel samt ett större matbord. För ljusinsläpp finns ett stort fönsterparti som löper längs med ena väggen med spanjoletter och vackra fönsterbänkar i sten.
Det rymliga sovrummet ger utrymme för dubbelsäng och passar till såväl singelboende som par. Från sovrummet når du också lägenhetens rymliga balkong som blir ett bonusrum under sommarmånaderna. Här får du plats att duka upp med bord och stolar samt kan njuta av sol till såväl frukost som till sen lunch.
Köket ger dig fantastisk förvaring samt generös arbetsyta i oljad ek. Du får ljusinsläpp via en bred öppning mot sovrummet. Badrummet har vitkaklade väggar och i passagen utanför badrummet finns två inbyggda garderober.

Bor du på Frödingsvägen har du grönskan precis utanför dörren med lummiga Fredhällsparken precis intill. I parken finns utomhustennisbana, baddamm för de små och härliga promenad- och löparspår. Fredhälls och Kristinebergs populära klippbad når du på någon minut vilket är en stor bonus under sommarmånaderna. Strax utanför dörren finns mycket bra kommunikationer med tunnelbana samt buss och du kan snabbt ta dig till Fridhemsplan samt vidare in till City. Hornsbergs Strands härliga strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger finns ca 10 minuters promenad bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy