Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK
Adress
Ranchen Lodge 302D, Stöten, Sälen, Sälen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66.2 kvm
Avgift
2 959 SEK / mån
Rum
4 rum

Nyproducerade lägenheter i genomgående Ski lodge stil Stöten, Sälen.

I Sälenfjällens snabbast växande skidanläggning Stöten, kommer ett flertal nyproducerade lägenheter uppföras och stå klara vintern 2020/2021. Brf Ranchen Lodge erbjuder boende i toppklass med närhet till skidåkning, livs och nöjen. Stilen som vi kallar Ski Lodge är en ombonad och varm inredningsstil med rustika inslag av trä i olika nyanser av beige, grått och mörktonad ek, som gjort för en fjällstuga. Bostadsrätten på 66,6 kvm kommer erbjuda 8 bäddar fördelat på 3 sovrum samt 2 kompletta badrum där ett har bastu och ett har tvättmaskin. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där köket har ljusa luckor och vitvaror med god standard. I storstugan kan hela familjen umgås under sin semester i fjällen och när man vill hitta på något utanför boendet har Stöten mycket att erbjuda. I närheten finns nämligen Ranchenliften som tar dig upp till Stötens anläggning med restauranger, affärer och en rad olika aktiviteter såsom skotersafari, hundspann, vargypyssel, gamezone, gym, solarium, spa & relax, bowling med mera. Intill liften går även en skidväg som gör att du smidigt kan glida hemåt igen.

I Brf Ranchen Lodge kommer totalt 7 huskroppar att uppföras om totalt 28 boende. Förutom transportliften upp till anläggningen ligger spårcentralen i närheten och ger direkt tillgång till belysta längdskidspår.
Lägenheterna säljs möblerade med köksgeråd, matbord och stolar, sängar, garderober med mera.

Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 370 meter och Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Det ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och lite flackare backar. Här kan du som nybörjare lära dig åka i din egen takt utan att trängas i långa liftköer. I mitten av fjället hittar du Stötens hjärta, Stötentorget. Det är här de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget, hittar du väldigt bra skidåkning. Nedfarterna här är för dig som är lite mer rutinerad åkare och som söker fart och utmaning.

Scandinavian Mountains Airport ligger endast 17 min bort med bil och kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Beskrivning

Hall: Klinkers på golv, torkskåp och klädhängare.

Sovrum 1: Mörktonad ekparkett på golv, ljusa innertaksskivor och målade väggar. 2 våningssängar om 4 bäddar och garderober.

Badrum 1: Vitt kakel och klinkers i grå/mörk nyans. Badrumskommod, spegel, WC, dusch med glasdörrar och bastu.

Badrum 2: Vitt kakel och klinkers i grå/mörk nyans. Badrumskommod, spegel, WC, dusch med glasdörrar och toppmatad tvättmaskin.

Sovrum 2: Mörktonad ekparkett på golv, ljusa innertaksskivor och målade väggar. Dubbelsäng och garderober. Utgång till altan/balkong.

Storstuga med kök: Mörktonad ekparkett på golv, ljusa innertaksskivor och sandgrå stående panel. Ljust kök med inbyggnadshäll, ugn, köksfläkt, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Samtliga vitvaror kommer hålla god standard. Matplats för 8 personer och öppen planlösning till soffa och TV.

Sovrum 3: Mörktonad ekparkett på golv, ljusa innertaksskivor och målade väggar. Dubbelsäng och garderober.

Övrigt

Bilderna är animerade visualiseringar och kan skilja sig mot projektets slutresultat. För att ta del av vilka inventarier som ingår i lägenheten hänvisas spekulanter till föreningens inventarielista. Full inventarielista (med viss avvikelse) finns som ett separat dokument att ta del av.

Dokument (pdf)

Planritningar Ranchen Lodge 301-307 sit.plan.pdf Stadgar.pdf ABCD-Placering.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Malung kommun, Skattesats 35.79%.

Församling

Lima-Transtrand.

Storlek

Boarea 66.2 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

8

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Övervåning
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2020-2021
Byggnadstyp: 2-plan
Övrigt: Nyproduktion
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Frånluft
Övrigt: Del av Malung-Sälen Transtrands Kronopark 1:238

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - vattenburen golvvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ranchen Lodge
Organisationsnummer: 769637-2031
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 8
Antal lägenheter: 28
Antal lokaler: 0

Parkering: Parkering finns inom området intill respektive lägenhetshus.

TV och bredband: Kabel-TV från ComHem

TV

Kabel-TV Com Hem

Internet

Förberett med tomrör för framtida fiber

Månadsavgift

Avgift: 2 959 SEK / mån
Inklusive vatten och kabel-TV
Exklusive hushållsel och uppvärmning

Driftskostnad

1 000 SEK varav:
Uppvärmning: 520 SEK
Elektricitet: 480 SEK

I månadsavgiften ingår löpande underhåll, tömning av sopor, snöröjning, vatten och avlopp samt kabel-TV från Com Hem.

I månadsavgiften ingår inte hushållsel och el för uppvärmning.
Kostnaden för uppvärmning och el är en cirka kostnad. Hushållselen kommer att debiteras efter faktisk förbrukning per lägenhet.
Kostnader för uppvärmning/varmvatten delas per hus och de 4 lägenheter som finns i huset, detta då det är en gemensam bergborrad värmepump kopplad intill husets teknikrum.

Varje lägenhet kommer att kunna teckna eget elabonnemang.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.642 %

Bilplats

Parkering finns inom området intill respektive lägenhetshus.

Övriga utrymmen

Varje lägenhet har ett skidförråd

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy