Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK
Adress
Ranchen Lodge 307C, Sälen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66.6 kvm
Avgift
2 959 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Brf Ranchen Lodge, ett nyproducerat boende i Sälenfjällens snabbast växande skidanläggning, vid foten av Granfjället.
Strategiskt belägen intill Stötens liftar, backar och spårcentral ligger denna förening om totalt 28 stycken bostadsrätter som ger en direkt tillgång till anläggningens belysta längdskidspår. Trivsamt och härligt boende med en typisk lodge känsla. Det perfekta boende för att uppfylla kraven för drömsemestern.

I Brf Ranchen Lodge kommer 7 huskroppar att uppföras om totalt 28 boenden. Bostadsrätterna kommer att vara på 66.6 kvm fördelat på 4st rum varav 3st sovrum med totalt 8st bäddar. 2st helkaklade badrum varav det ena med bastu. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök där hela familjen kan umgås under sin semester i fjällen. Skidförråd till varje lägenhet. Intill bostäderna finns transportlift som tar en upp till Stöten anläggning med restauranger, affärer och en rad olika aktiviteter såsom skotersafari, snöskovandring, snowtubing, gamezone, gym, solarium, spa & relax och bowling.

Stöten i Sälen är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden på 370 meter och Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Det ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår.
Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och lite flackare backar. Här kan du som nybörjare lära dig åka i din egen takt utan att trängas i långa liftköer. I mitten av fjället hittar du Stötens hjärta, Stötentorget. Det är här de flesta aktiviteter och event äger rum. Vid den högra delen av fjället, på Skidtorget, hittar du Sälens bästa skidåkning. Nedfarterna här är för dig som är lite mer rutinerad åkare och som söker fart och utmaning. Alla våra backar ligger nära våra boenden och det är enkelt att ta sig med lift vart du än önskar.
Scandinavian Mountains Airport ligger endast 17 min bort med bil och kommer att färdigställas inför vintersäsongen 2019-2020. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Den innehåller även restaurang, taxfreebutik och shop. I direkt anslutning till terminalen kommer det finnas hyrbil, taxi och buss.

Beskrivning

Välkomnande hall med klinkers, klädhängare, torkskåp, och ingång till två sovrum. Ett med dubbelsäng och ett mindre sovrum med två våningssängar. Hallen öppnar upp mot allrummets sällskapsdel med stora fönster i norr- och öster. Med fönsterliv i sitthöjd fångar man hela panoramat från sittgruppen som har soffa & bord.
Köksdelen med kakel, hällspis, inbyggd kyl/frys, diskmaskin samt matbord med plats för 8 personer. Från allrummet når man det tredje sovrummet med dubbelsäng som har utgång till altan/balkong i söderläge och utsikt mot Stöten skidbackar. De två kaklade badrummen, med dusch och toalett, varav ett har bastu. Säljs fullt möblerad med komplett uppsättning av vitvaror och utencilier.

Dokument (pdf)

Planritningar Ranchen Lodge 301-307 sit.plan.pdf Stadgar.pdf ABCD-Placering.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Del av Malung-Sälen Transtrands Kronopark 1:238, Malung kommun.

Storlek

Boarea 66.6 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

26

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2020

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ranchen Lodge
Organisationsnummer: 769637-2031
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 26
Antal lägenheter: 28
Antal lokaler: 0

TV och bredband: Kabel-TV från ComHem

Månadsavgift

Avgift: 2 959 SEK / mån
ink vatten och kabel-TV

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy