Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blekingegatan 27, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44 kvm
Avgift
2 408 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Övrig kontakt

Linnea Wisenfelt
Övrig kontakt Linnea Wisenfelt

Härlig 20-talslägenhet med stort kök

Obs - accepterat pris.

Välkommen till ett härligt boende i en charmig och idylliskt belägen 20-talsetta. Läget är perfekt; här bor du på lugna gatan i ett mysigt och stillsamt kvarter vid Helgalunden men ändå alldeles nära Götgatans shopping och restaurangutbud. Du finner även Skanstulls galleria, Söderhallarna, Skrapan och Medborgarplatsens utbud på bara dryga fem minuter bort. Du har kommunikationer med hela Stockholm via ett antal buss- och tunnelbanelinjer samt pendeltåg vid Stockholm Södra. Det finns härliga promenad- och joggingstråk utmed Årstaviken. Läget är som sagt; perfekt!

Huset står på en höjd jämfört med omgivningarna så känslan av läget är högt och luftigt. Lägenheten ligger en halv trappa upp och helt skyddat från insyn från annan bebyggelse, utan utsikten är härlig mot föreningens grönskande tomtmark och en fin liten skogsbacke. Vardagsrummet är väl tilltaget och har gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och sovdel. Sängskåpet ingår i köpet om så önskas. Lösningen ger bra flexibilitet till att disponera rummet som både vardagsrum och sovrum. Här finns också en rymlig klädkammare.

Köket är som ett rum i sig. Stor, trivsam matplats för med lätthet sex personer. Köket är snyggt renoverat med högblanka skåp, kvalitetsspis, diskmaskin och gott om förvaring och bänkytor. Stort fint serveringsskåp i original. Tidsenlig anda och här är all funktion man kan önska, för den som gillar matlagning.

Mycket fräscht badrum som renoverades 2015. Snyggt inglasad duschhörna, tvättmaskin, värmeslingor och modernt porslin i retrostil.

Föreningen är mycket välskött och har många gemensamhetsutrymmen som festlokal, bastu, hobbyrum, mm. Runt huset finns mycket fina gröna ytor, trädgård och sittgrupper. God ekonomi, mycket låg belåningsgrad.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy