Länk kopierad!
Redo

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 950 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Soldathemsvägen 5, Kåbo, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84 kvm
Avgift
3 507 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Prissänkt nyproducerad 3:a med 13 kvm balkong i soligt läge

Välkommen till denna fräscha och prissänkta 3:a belägen på femte våningen med hög standard i såväl kök- som badrumsinredning, genomgående vitmålade väggar, vitvaxad ekparkett- och klinkergolv med golvvärme/golvkyla och 2,60 i takhöjd. Vardagsrummet och det ena sovrummet har stora fönster från golv till tak och utgång till stor solig balkong om ca 13 kvm med trätrall. Det stilfulla köket med breda arbetsbänkar och rostfria vitvaror rymmer stora sällskap och kommer från Vedum. Helkaklat stilfullt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Helkaklad gästtoalett. Parkering finns att hyra i separat parkeringsgarage. I föreningen finns två orangerier där du kan odla grönsaker, gemensam vinkällare med individuella vinskåp, samlingslokal med tillredningskök för trevlig samvaro, bastu med utsikt över taken med tillhörande terrass, cykelkällare med verkstad, restaurang och stenugnsbageri . En mataffär kommer att finnas rätt över gatan. Mycket bra läge med närhet till Polacksbacken, Ångströmslaboratoret, BMC, Uppsala Science Park samt promenadavstånd till fina promenadstråk i Stadsskogen och till city. Klimatsmart boende som försörjs med 100 % grön energi från sol, vind och vatten.

Beskrivning

Det ljusa luftiga vardagsrummet har vitmålade väggar, 1-stavs parkett i vitvaxad ek, stora fönster från golv till tak och utgång till den härliga balkongen i soligt läge med trätrall. Här finns även lägenhetens förråd.

Stort stilfullt kök från Vedum med vitmålade väggar, parkettgolv i vitvaxad ek, LED-spotlights i taket, gott om skåpförvaring med vita luckor och arbetsbänkar i grå laminat med infälld diskho. Över spis och arbetsbänkar sitter vitt liggande kakel. Den generösa matplatsen invid det stora fönstret rymmer stora sällskap. Köksutrustning: Induktionshäll, ventilator och integrerad diskmaskin. inbyggnadsugn, micro, kyl och frys i rostfritt. Samtliga vitvaror kommer från Siemens.

Välkomnande hall med vitmålade väggar, klinkergolv i grå nyans och garderob med skjutdörrar med bra plats för förvaring av ytterkläder.

I passagen mellan kök och vardagsrum finns en toalett och en stor garderob med skjutdörrar.

Ljust och luftigt sovrum med vitmålade väggar, vitvaxat parkettgolv i ek, garderobsvägg med skjutdörrar, brett fönsterparti med rikligt ljusinsläpp från golv till tak och utgång till den stora härliga balkongen.

I anslutning till hallen ligger ett sovrum med vitmålade väggar, parkettgolv i vitvaxad ek och garderob med skjutdörrar. Här finns även ett möblerbart burspråk med stora glaspartier från golv till tak.

Det stilfulla badrummet är helkaklat och har vitt liggande blankt kakel på väggarna, grafitgrått klinkergolv, LED-spotlights, vägghängd toalett, handfat med kommod och spegel med belysning över, duschplats, handdukstork (el), komfortvärme (el) samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens med arbetsbänk och skåpförvaring över. Utanför badrummet finns en stor garderob med skjutdörrar.

Gästtoalett med liggande vita kakelplattor på väggarna, grafitgrått klinkergolv, vägghängd toalett, handfat med kommod och spegel med belysning över.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Kåbo 65:1, Uppsala kommun, Skattesats 34.05%.

Församling

Uppsala domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 84 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

E1503

Våning / hiss

Våning 5 av 7.
Belägen på 5:e våningen
Hiss finns.
Hiss från entréplan

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Till- och frånluft med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme med kyla

Föreningen

Föreningens namn: BRF Grindstugan
Organisationsnummer: 769632-1244
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: E1503
Antal lägenheter: 91
Antal lokaler: 3

Föreningens ekonomi

Föreningens långfristiga skulder: 100.087.000:-.
Föreningens skuldsättning/kvm: 13.301:-.l

TV

8 TV-kanaler (basutbudet).

Internet

TV, IP-telefoni och bredband via gruppavtal med ComHem. Bredband 1000/100 Mbit/s. Obligatoriskt tillägg om 225:-/mån.

Månadsavgift

Avgift: 3 507 SEK / mån
I avgiften ingår värme och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för bredband och TV om 225:-/mån. Individuell mätning av el, kall- och varmvatten som debiteras efter förbrukning.

Gårdsplats/innergård

Gemensam grönskande gård med odlingar.

Driftskostnad

775 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
VA: 325 SEK
Elektricitet: 300 SEK
I posten VA ingår både varm och kallvatten. Dessa uppgifter är beräknade efter schablon eftersom lägenheten är nyproducerad och inga uppgifter finns sedan tidigare. Varje lägenhet har egen mätare och debiteras efter egen vattenförbrukning.

El: Även elförbrukningen är beräknad efter schablon. I varje lägenhet finns lägenhetscentral med automatsäkringar, jordfelsbrytare och egen elmätare och debiteras av föreningen efter egen elförbrukning..

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.11630 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stor härlig balkong om ca 13 kvm med trätrall som nås både från vardagsrum och det ena sovrummet. Lägenhetens förråd ligger i anslutning till balkongen.

Bilplats

I intilliggande p-hus finns en parkeringsplats som kan hyras för 1.200:-/månad.

Övriga utrymmen

I husets östra flygel finns två gemensamma orangerier. De båda växthusen är ca 32 kvm vardera. Här finns möjlighet att odla sina egna grönsaker.
Med utsikt över taken ligger husets bastu med tillhörande terrass.
I källaren finns en vinkällare på över 100 kvm med individuella vinskåp, ett tillredningskök och samt bra plats för trevlig samvaro.
I källaren finns även cykelförvaring med verkstad samt extra förrådsutrymmen på 2-4 kvm son kan hyras av föreningens medlemmar.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy