Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Wingårdsgatan, Kålltorp, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
2 954 SEK / mån
Rum
2 rum

Totalrenoverad minitvåa med västerbalkong!

Här erbjuds en totalrenoverad minitvåa med västerbalkong i lummiga Kålltorp. Denna genomgångsbostad har kök och vardagsrum kombinerat i ett och kvällssolen avnjuts på balkongen som nås från vardagsrummet. Separat sovrum med garderobsvägg och ett helkaklat badrum. Lägenheten erbjuder dessutom vardagslyx så som diskmaskin, tvättmaskin och genomtänkt förvaring med klädkammare och garderober. Utrustad med modernt belysningssystem från Casambi som styrs med din smartphone.

Mycket bekvämt och naturnära boende med goda kommunikationer utanför dörren, cykelavstånd till centrum och promenadavstånd till Skatås och hela Delsjöområdet. I närområdet finns också ett bra utbud av närservice med mataffär, restauranger och caféer.

Beskrivning

Hall
Hallen utgör bostadens nav varifrån du når alla rum. Här finns plats för avhängning samt en klädkammare med smart förvaring. De tapetserade väggarna vita innerdörrarna och det fina golvet är enhetligt och genomgående för bostaden.

Badrum
Badrummet är helkaklat med vitt liggande kakel på väggarna ett schackrutigt klinkergolv i svartvitt med golvvärme. Badrummet är utrustat med: takdusch med vikbar glasvägg, öppningsbart vädringsfönster, elektrisk golvvärme, elektrisk handdukstork wc, tvättmaskin (Whirlpool), handfat med kommod samt ett spegelskåp med belysning.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum och kök i en effektiv och social planlösning tack vare sin öppenhet. Härifrån nås även den härliga balkongen som ligger i soligt västerläge.

Kök
Snyggt kök i modern klassisk stil med vita profilerade skåpsluckor och ett vitt liggande kakel ovan den mörka bänkskivan. Modernt utrustat med inbyggda vitvaror.
Den maskinella utrustningen består av: varmluftsugn, induktionshäll, kombinerad kyl/frys samt en kolfilterfläkt.

Sovrum
Sovrummet nås från hallen och rymmer dubbelsängen men lämpar sig bäst för en enkelsäng. Här är förvaringsbehovet löst via en garderobsväg utrustad med hyllor, stång och utdragslådor. Ljusinsläpp från fönster i öster och en strömbrytare intill sängen som släcker hela lägenheten. Smidigt!

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Kålltorp 121:2, Göteborg kommun, Skattesats 33.7%.

Församling

Härlanda.

Storlek

Boarea 36 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

11

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1947
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk frånluft
Ventilationsinspektion: 2010-12-20

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Wingårdsgatan 5
Organisationsnummer: 769611-2072
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11
Antal lägenheter: 56
Antal lokaler: 0

Kålltorp 121:2

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 137 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2010-12-20

Månadsavgift

Avgift: 2 954 SEK / mån
inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.57748 %
Andel av årsavgiften: 2.81320 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Närområde

Allmänt om området: Kålltorp är ett lugnt, mysigt och attraktivt område beläget med närhet till både centrum och de härliga naturområdena vid Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjöarna. I området finns diverse serviceutbud, parker, samt bra kommunikationer. Buss- och spårvagnshållplatser finns i närheten. Cykelavstånd till centrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy