Visningar

sön 24 mar 13:00 - 14:00
tis 26 mar 18:00 - 18:30
Pris
6 250 000 SEK
Adress
Bodalsvägen 22, 7 tr, Bodal, Lidingö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
125 kvm
Avgift
6 239 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Attraktiv 5:a med enastående sjöutsikt

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med mycket ljusinsläpp och en magnifik utsikt över Stockholms siluett och lilla Värtan! Från storslagna fönster på 7:e våningen kan man njuta av utsikten hela dagen. Här finns mycket charm med serveringsgång och dörr med blyinfattat glas. Möjlighet till 3-4 sovrum med access till inglasad balkong från det ena. Fräscht badrum med dusch och möjlighet till tvättmaskin samt en liten gästtoalett.

Beskrivning

Du välkomnas av en vacker trappuppgång med två hissar som tar dig upp till 7:e våningen. Där finner ni denna magnifika lägenhet med storslagen utsikt över Stockholms siluett och lilla Värtan!

Så fort man kommer in i hallen slås man av vyn från stora panoramafönster i andra änden. Från hallen når man tre sovrum i fil till vänster, varifrån det ena leder ut till den inglasade balkongen i öster. Rummen, liksom hallen, är tapetserade och har linoleummattor. Det första rummet till vänster är försett med inbyggda garderober i original. I rummet med utgång till den inglasade balkongen finns en rymlig klädkammare.

På höger sida från hallen ligger en gästtoalett och ett badrum med dusch. Båda är nyligen renoverade i samband med stambyte och har klinkergolv. Badrummet har vit kakelvägg och golvvärme.

Genom en blyinfattad dörr når man ett bibliotek mitt i lägenheten med en halv vägg, vilket släpper in ljus i det annars fönsterlösa rummet.

Genom en serveringsgång med bra förvaring leds man vidare in i originalköket med plats för 5-6 personer. Kallskafferi. Välbevarade luckor och ljust laminatgolv.

Bortanför köket finns nästa rum med vacker parkett som kan fungera som antingen sovrum eller matsal. Detta rum tillsammans med vardagsrummet bredvid erbjuder den storslagna utsikten över vattnet och Värtahamnen. Vardagsrummet med ekparkett i original ligger längst in i lägenheten med fönster från vägg till vägg. Här kan man njuta av utsikten över Stockholm från morgon till kväll!

Övrigt

Omtyckt bostadsområde mellan två centrum: Larsbergs centrum och Baggeby torg. Tvärs över gatan finns en närbutik och på bekvämt promenadavstånd finns mataffärer, restauranger och butiker.
Närhet till förskola, skolor och kommunikationer. Bakom huset kommer man ner till en underbar strandpromenad längs med Lidingös södra kuststräcka.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Stadgar Årsredovisning

Bostadsfakta

Kommun

Briggen 1, Lidingö kommun, Skattesats 31.28%.

Församling

Lidingö.

Storlek

Boarea 125 kvm.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

71

Våning / hiss

Våning 7 av 11.
Hiss finns.
Nya hissar installerade 2018.

Byggnad

Byggnadsår: 1960
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Briggen 1
Organisationsnummer: 716420-1787
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 71
Antal lägenheter: 52
Antal lokaler: 2

TV och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.
Internet: Via kabel-tv. Leverantör ComHem.

Föreningens renoveringar

2018 har hissarna bytts ut.

Energideklaration

Energiklass: C
Energiprestanda: 105 kWh/kvm år.
Datum: 2008-12-08
Status: Utförd

TV

Ansluten till kabelnät (ComHem).

Internet

Bredband anslutet via kabelnätet.

Månadsavgift

Avgift: 6 239 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Andel av årsavgiften: 2.43002 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Föreningen med mycket välskött fastighet. Följande renoveringar har genomförts:

-VA-stammar
-Fasad
-Balkonger
-Stenläggning vid entré
-Lägenheten har en säkerhetsdörr.

Uteplats

Inglasad balkong med milsvid utsikt mot Lidingö och Värtan, plats för utemöbel.

Övriga utrymmen

Det finns två cykelförråd och renoverad tvättstuga med tre tvättmaskin, två torktumlare samt torkrum. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3 kvm.

Vägbeskrivning

Efter Lidingöbron, fortsätt Södra Kungsvägen och tag höger vid Preemmacken (Bodalsvägen). Följ våra skyltar SKANDIAMÄKLARNA till Bodalsvägen 22, mittemot Bodals skola. VÄLKOMMEN!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy