Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Skogsbacken 20, 9 tr, Storskogen / Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
2 823 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern 3:a med stor balkong på 9:onde våningen!

Varmt välkomna till denna fantastiska 3:a belägen på våning 9. Denna bostad erbjuder en modern stil då byggnaden uppfördes 2011, så här är det bara flytta in och njuta av allt härligt detta boende och denna adress har att erbjuda. När man kliver innanför dörren till denna bostad slås man direkt av den höga takhöjden och känslan av rymd. Vidare finner man kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning och det är oundvikligt att slås av den fantastiska utsikten som omringar bostaden. Vid köket finns en naturlig plats för matbord precis invid ett fönster där middagar kan avnjutas. Under sommar, vår och höst kan man istället flytta ut måltiderna på bostadens stora balkong, som inglasades 2016. Här kan morgon och dagssol avnjutas och en milsvid utsikt över bland annat Råsundas takåsar. Utöver detta erbjuder bostaden två väl tilltagna sovrum, bra förvaring och ett stort badrum.

På Skogsbacken 20 bor ni i centrala Sundbybergs mest grönskande stadsdel - Näckrosen, med närhet till populära naturområdet Golfängarna och sjöarna Lötsjön och Råstasjön. Som om inte det naturnära läget vore nog ligger även Näckrosens tunnelbanestation (ca 10 min till t-centralen), Ica och ytterligare serviceutbud precis utanför porten. Man har även bekvämt promenadavstånd till centrala Sundbybergs stora utbud av kommunikationer, butiker och restauranger samt trevliga Filmstaden Råsunda med biograf och ännu fler trevliga restauranger. För barnfamiljen är adressen perfekt med flera omtyckta förskolor i närheten och många parker och grönområden runt husknuten.

I brf Stjärnstaden bor ni i en stabil förening som erbjuder de boende mycket låga avgifter och bekvämligheter såsom tillgång till garageplatser.

Söker ni en extraordinärt och bekvämt boende på en lugn adress i centrala Sundbyberg? Då har ni hittat rätt.

Beskrivning

HALL:
Välkomnande hall som erbjuder bra förvaring via avhängningsyta, garderober och ett separat förråd. Golvet utgörs av ekparkett och väggarna är vitmålade, vilket är genomgående i hela bostaden. Från hallen nås bostadens badrum.

BADRUM:
Bostadens badrum är rymligt och erbjuder allt man kan tänkas behöva. Här finns tvättmaskin (2015), torktumlare, arbetsbänk, dusch, WC, väggskåp, handfat med kommod och spegel. Badrummet är helkaklat med grått golv och vita väggar.

KÖK:
Praktiskt kök med god förvaring via vita över och underskåp som går hela vägen upp till taket för att maximera förvaringsmöjligheterna. Ordentligt med arbetsyta via en mörk arbetsbänk. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spishäll med ugn, fläkt och diskmaskin. I köket finns en naturlig plats för matbord vid fönstret som rymmer minst 4 personer. Vid denna finns en fin tapet.

SOVRUM 1:
Från köket nås bostadens största sovrum. Detta har ett fint ljusinsläpp via vackra hörnfönster och ett mindre fönster. Här finns bra förvaring via flertalet garderober och plats för en stor säng med tillhörande sängbord finns.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet är ljust och har ett fint ljusinsläpp via stora fönsterytor och utgång till balkongen. Lättmöblerat med plats för soffa, tv-bänk och övrigt möblemang. Väggarna är vita med en blå fondvägg.

BALKONG:
Stor inglasad balkong belägen i sydost. Här kan man njuta året om och det finns plats för större möblemang om så önskas. Utsikten är milsvid åt alla håll! Golvet utgörs av trätrall.

SOVRUM 2:
Bostadens andra sovrum nås från vardagsrummet och kan nyttjas efter behov, antingen som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Rummet har en bra storlek och säng och ytterligare möblemang får plats. Här finns idag en garderob för förvaring. Väggarna är vita med en blå fondvägg.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Renen 4, Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 70 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

93

Våning / hiss

Våning 9 av 10.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Stjärnstaden
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 93
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 48 bostadsrätter.

Parkering: Det finns 13 st garageplatser & 21 st parkeringsplatser, 705 kr/mån för garage & 350 kr/mån för parkeringsplats. Garageplatserna finns i praktiken ingen kö men alla är uthyrda. Till platserna direkt utanför huset är det ca 10 st i kö. I området tillämpas även Sundbybergs boendeparkering som tillåter dig att parkera i området.

TV och bredband: Huset är anslutet till fiber via Sundbybergs stadsnät med olika leverantörer av såväl TV, bredband och telefon som brf-innehavaren själv får teckna avtal med.

Gemensamma utrymmen: Barnvagnsrum, återvinningsrum, cykelrum (ett i huset och ett i intilliggande fastighet).

Föreningens renoveringar

Huset byggt 2011 och har inga större behov i närtid. Underhållsplan upprättad. OVK görs var 3:e år och stamspolning är genomförd 2017.

Energideklaration

Energiförbrukning: 73 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 2 823 SEK / mån
Värme, kallvatten (individuell mätning och debitering av el samt varmvatten).

Driftskostnad

846 SEK varav:
Försäkring: 227 SEK
VA: 240 SEK
Elektricitet: 379 SEK
Vattenkostnad avser varmvattenförbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.93460 %
Andel av årsavgiften: 1.99000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

I Sundbyberg finns något för alla - Närhet till natur och avkoppling samtidigt som Sundbybergs är en metropol av kommunaktioner och stadspuls. Sundbyberg är känt för sitt otroliga utbud av restauranger för den som gillar att avnjuta god mat och trevliga miljöer. För den shoppingsugne har man förutom Sturegatans charmiga butiker och Signalfabriken även gångavstånd till Mall of Scandinavia och Bromma blocks. Utbudet av träningsanläggningar är stort, det finns en simhall med idrottsplats och härliga promenadstråk längs med vackra Lötsjön och Råstasjön eller varför inte promenera längs Bällstaån och in till centrala Stockholm.

Barnfamiljen passar även den bra i Sundbyberg då det finns flera parker såsom Tornparken, Golfängarna och Ursviks friluftsområde för utflykter samt flertalet skolor, förskolor och gymnasium runtom Sundbybergs alla stadsdelar.

KOMMUNIKATIONER:
- Citybanan/pendeltåg: Stationen Sundbybergs station tar dig med citybanan till Odenplan på 4 minuter och stationen därpå är Stockholm city. Pendeltåg till flera städer i Sverige.
- Tunnelbana: Blå linje. Du har nära både till Näckrosen och Sundbybergs centrum. In till centrala Stockholm tar det ca 10 minuter.
- Tvärbana och bussar: Utbudet av bussar är enormt och tar dig till stora delar av Stockholm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy