Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skogsbacken 20, 9 tr, Storskogen, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
2 823 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Natalie Lundell
Ansvarig mäklare Natalie Lundell

Modern 3:a med stor balkong på 9:onde våningen!

Varmt välkomna till denna fantastiska 3:a belägen på våning 9. Denna bostad erbjuder en modern stil då byggnaden uppfördes 2011, så här är det bara flytta in och njuta av allt härligt detta boende och denna adress har att erbjuda. När man kliver innanför dörren till denna bostad slås man direkt av den höga takhöjden och känslan av rymd. Vidare finner man kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning och det är oundvikligt att slås av den fantastiska utsikten som omringar bostaden. Vid köket finns en naturlig plats för matbord precis invid ett fönster där middagar kan avnjutas. Under sommar, vår och höst kan man istället flytta ut måltiderna på bostadens stora balkong, som inglasades 2016. Här kan morgon och dagssol avnjutas och en milsvid utsikt över bland annat Råsundas takåsar. Utöver detta erbjuder bostaden två väl tilltagna sovrum, bra förvaring och ett stort badrum.

På Skogsbacken 20 bor ni i centrala Sundbybergs mest grönskande stadsdel - Näckrosen, med närhet till populära naturområdet Golfängarna och sjöarna Lötsjön och Råstasjön. Som om inte det naturnära läget vore nog ligger även Näckrosens tunnelbanestation (ca 10 min till t-centralen), Ica och ytterligare serviceutbud precis utanför porten. Man har även bekvämt promenadavstånd till centrala Sundbybergs stora utbud av kommunikationer, butiker och restauranger samt trevliga Filmstaden Råsunda med biograf och ännu fler trevliga restauranger. För barnfamiljen är adressen perfekt med flera omtyckta förskolor i närheten och många parker och grönområden runt husknuten.

I brf Stjärnstaden bor ni i en stabil förening som erbjuder de boende mycket låga avgifter och bekvämligheter såsom tillgång till garageplatser.

Söker ni en extraordinärt och bekvämt boende på en lugn adress i centrala Sundbyberg? Då har ni hittat rätt.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy