Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK
Adress
Fänsåkersvägen 21B, Fänsåker, Vagnhärad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
4 833 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nu har du möjligheten att förvärva en av bostadshusets fina lägenheter nämligen en mycket fräsch fyra rum och kök på nedre plan om ca 81 m² med egen altan på ca 30 kvm. Lägenheten disponeras av kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till generös altan mot söder/sydväst med kvällssol. Köket är utrustat med spishäll och ugn, diskmaskin (Bosch) samt kyl och frys ( Bosch) I bostaden finns tre sovrum och rymlig klädkammare intill hallen. Här finns ett väl tilltaget badrum med tvättmaskin och torktumlare, (Siemens) badkar, wc samt kommod med handfat.

Här bor ni nära naturen med kort promenadavstånd in till centrum med badhuset Safiren, mataffärer och regionaltåg. Det är även enkelt och smidigt att svänga på E4:an.

Beskrivning

Ingång via mindre altan med både trappsteg och ramp upp till dörren. för lättsam entré. Här möts man av en rymlig och möblerbar hall med avhängnings möjligheter och en generös klädkammare precis intill. Vidare in i lägenheten nås kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för såväl matsalsbord som soffgrupp och tv-möbel. Genomgående finns laminatgolv och vitmålade väggar. Vit köksinredning från Ikea och den maskinella utrustningen består av:

- Kyl (Bosch)
- Frys (Bosch)
- Spishäll (IKEA)
- Spisfläkt
- Ugn (IKEA)
- Diskmaskin (Bosch)

Från kök/vardagsrum nås den härliga altanen mot söder/sydväst som är möblerbar med plats för soffgrupp eller bord med tillhörande stolar. Altanen är ca 30 kvm stor.

I lägenheten finns tre sovrum i olika storlekar (ca 15 m², 10 m² och 7,5 m²). Rummen är inredda med laminat och vitmålade väggar bortsett från barnrum som har fondtapet och målade väggar i en ljus grå/blå ton. De två större sovrummen nås från vardagsrummet och det andra sovrummet nås via praktisk skjutdörr från hallen.

Badrummet är inrett med ljusgrå våtrumsmatta och kaklade väggar i vitt.
Här finns badkar, wc-stol, handfat med vit kommod och spegel ovan. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare (båda från Siemens). Ovanför vitvarorna finns en praktisk arbetsbänk av vit laminat och även vägghängda skåp för ytterligare förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisning 2017 Energideklaration Frågelista.pdf

Bostadsfakta

Kommun

FÄNSÅKER 1:96, Trosa kommun, Skattesats 33.65%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 81 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

D41S

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Markplan med egen uteplats
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster isoler

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BoKlok Blåsippan
Organisationsnummer: 769629-4458
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: D41S
Antal lägenheter: 24
Antal lokaler: 0

Gå in på föreningens hemsida för mer, bra och uppdaterad information: http://brfboklokblasippan.se

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C

TV

Fiber

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 833 SEK / mån
I avgiten ingår p-plats, värme, vatten och fiber basutbud. Endast el tillkommer.

Driftskostnad

600 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 500 SEK
Hushållsel inkl Nätavgift. Förbrukning är alltid individuell.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.51800 %
Andel av årsavgiften: 4.51306 %

Uteplats

Härligt stor altan om ca 30 kvm med plats för soffgrupp och pergola,

Bilplats

P-plats nära boendet.

Övriga utrymmen

Det finns ett förråd som tillhör lägenheten. Förrådet ligger i en förrådslänga i anslutning till bostadshuset

Övrigt

Föreningen avser höja månadsavgifterna med 2% fom 20190401

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy