Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Eklanda Skog 15, Eklanda, Mölndal
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
38 kvm
Avgift
1 894 SEK / mån
Rum
2 rum

Något utöver det vanliga!

Varmt välkomna till denna unikt renoverade lägenhet med en känsla som bäst beskrivs som ett lyxigt hotellrum. Lägenheten har renoverats med en minutiös känsla för detaljer och är oerhört påkostad bland annat med ett tyskt kök från Nolte av högsta kvalitet och med maskinpark från Siemens högre segment. I övrigt så finner vi ett parkettgolv som enhetligt flyter genom bostaden, vitmålade väggar, sänkta tak med infälld och genomtänkt spotlightbelysning och alla innerdörrar är specialbeställda i frostat glas. Badrummet är i en klass för sig och bostadens förvaringsmöjligheter räcker gott och väl även för paret.
Bostaden måste upplevas på plats!

Bostaden återfinns i lugna Eklanda som i folkmun kallas för Trädgårdsstaden och är en liten oas mittemellan Änggårdsbergens naturreservat, Toltorpsdalen, Fässberg och Sisjön. I naturreservatet finns härlig natur med möjlighet till bland annat svamp & bärplockning, friluftsliv och utomhusträning i form av strövleder och löpspår.
Inte långt härifrån ligger också Idrottsvägen där man finner ett stort utbud av idrottsanläggningar så som ishall, bandyplan, fotbollsanläggning, simhall med äventyrsbad, gym och friidrottsanläggning. I närheten finns även en ridskola samt en golfbana. Närmaste badplatser är Sisjön samt härliga Stensjön. Med bil tar du dig lätt ut på alla leder såsom E6:an och Söderleden och du når Göteborg centrum inom ca 10 minuter.

Buss går genom området till bland annat Mölndals Centrum eller Frölunda Torg och därifrån tar spårvagnen dig vidare.
I Eklanda finns en liten affär samt en restaurang/pizzeria och på ca 5 minuters promenadväg bort finns affärscentret 421 med ICA-Maxi och flera andra butiker. I närheten finns också Sisjön med dess butiker, Mölndal Centrum samt Frölunda Torg.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy