Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Andersvägen 3A, Haga Norra/Solna, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64.2 kvm
Avgift
3 458 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Superchans att förvärva stor tvåa precis intill Hagaparken

Vill du bo nära naturen samtidigt som det bara är ett par minuter till tåg och bussar? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen till Andersvägen 3a och Haga Norra, en gömd pärla till område som ligger just intill både natur och kommunikation invid Solna Station. Här bor du i en populär förening med god ekonomi och en stor innegård som är väl använd av medlemmarna. Utanför dörren finns cafeer och restauranger som gör detta område både trivsamt och hemma. Och räcker inte det, ligger Hagaparken med sitt rika naturliv bara 4 minuter bort! Där finns fullt av smultronställen för promenader, bad och picknickutflykter.

Direkt när du kliver in i lägenheten på Andersvägen möts du av stilrena materialval i en ljus och öppen bostad. En genomgående planlösning med fönster i två väderstreck bidrar till en trivsam atmosfär. Rummen är väl tilltagna och har gott om arbetsytor, förvaring och bekvämligheter som tvättmaskin och diskmaskin i lägenheten. Här slipper du tänka på att boka tid i tvättstugan eller handdiska efter familjemiddagen, det är bara att flytta in och trivas!

Bostaden är belägen med gångavstånd till pendeltåg och tvärbana (Solna Station) som tar er till Odenplan på ca 5 minuter och Stockholm City på 10 minuter. Du har även närhet till tunnelbana (Solna C) och inom några år en egen tunnelbanestation. Det finns såklart även tillgång till flertalet busslinjer samt flygbussarna som tar dig till Arlanda på 40 min. På 15 minuters promenadavstånd når du även Mall of Scandinavia, skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX biograf med skandinaviens största dukar och VIP-salonger. I tillägg är området omgivet av grönska. Närhet till tre olika förskolor, Skytteholmsskolan, flertalet mataffärer samt närhet till avfarten av både E4 och E18 gör boendet praktiskt på många vis.

Nu utvecklas stadsdelen Haga Norra med Winbladsparken, en ny attraktiv och hållbar stadsdel med moderna kontor, bostäder och ett utbud av butiker, restauranger och caféer. Beräknas stå klart år 2020.

Läs mer på: http://www.fastighetsaktien.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=16292:fabege-bygger-900-bost%C3%A4der-i-haga-norra&Itemid=366

Beskrivning

HALL
Hallen är stor, ljus och har god plats för avhängning och hatthylla direkt in till höger innanför dörren. Efter hatthyllan nås en stor garderob med plats för resterande ytterkläder. In till vänster finns utrymme för ytterligare möblemang som exempelvis sideboard eller byrå. Via hallen tar man sig till lägenhetens samtliga rum, sovrum, kök, badrum och vardagsrum. Klinker i golv och vita väggar.

SOVRUM
Sovrummet nås in till vänster från hallen, är stor och luftigt med fönster som vetter åt förenignens härliga innergård. Det här är ett rum att sova gott i, du får plats med en stor dubbelsäng och övrigt möblemang utöver den långa garderobsväggen. Parkett och vita väggar.

BADRUM
Badrummet finns direkt fram, är helkaklat och har gott om förvaring både i kommod och väggskåp. Vitt porslin och kromade blandare. Badkaret är stort och ger badrummet en lyxig känsla. Handdukstork och extra upphängningsmöjlighet för handdukar eller tvätt finns ovanför badkar. Tvättmaskin.

KÖK
Köket finns in till vänster och är väl tilltaget med gott om utrymme för ett stort matbord och många stolar så att vänner och familj får plats. Köket har en effektiv planering med en rejäl träbänk och goda arbetsytor. Rostfria vitvaror och vita skåpsluckor kombinerat med grått kakel går hand i hand i detta stilrena kök. Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet finns in till höger genom hallen. Detta rum är lättmöblerat och har möjlighet för mängder av olika möbleringslösningar. Rikligt ljusinsläpp från det fina fönsterpartiet ut mot balkongen gör vardagsrummet trivsamt. Parkettgolv och vita väggar.

BALKONG
Den rymliga balkongen vetter mot kyrkogården med sin härliga och välbesökta natur. Här finns plats för både bord och stolar, eller en stor soffa. Perfekt för frukost och fika eller för att njuta av eftermiddagssolen. En balkong att trivas på!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning 2017.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 64.2 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1993

Föreningen

Föreningens namn: Brf Facklan Haga
Organisationsnummer: 716420-2850
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 47
Antal lokaler: 1

Fastigheten omfattar följande tre trapphusadresser: Andersvägen 3A, 3B samt 5.
I föreningen finns 47 lägenheter och 1 lokal som alla upplåts med bostadsrätt.

Parkering: Garage i huset med 27 platser, varav 1 MC-plats. Separat kö.
Gatuparkering på stadens mark, så kallad "Boendeparkering". Avgiftsbelagt enligt stadens tariff.

TV och bredband: Bredband: Levereras via fastighetsnät där Bredbandsbolaget är leverantör. Hastighet 100/100.
(Även tillgång till bredband via ComHem mot kostnad.)
TV: (Grundutbud ingår i avgiften.) Leverantör - ComHem.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga. Fri bokning klockan 7-22. 4 tvättmaskiner, 3 torktumlare, 1 torkskåp och 1 mangel. Också strykbräda och handtvättbalja finns.
Hushållssoprum med matavfallsåtervinning, Sopsortering av papper, kartong, glas, plast, metall och elektronik. Grovsoprum.
Cykelrum - två stycken.
Ett källarförråd per lägenhet.
Mindre gym med multigym, skivstänger, motionscykel, crosstrainer samt div. utrustning.
Trappstädning.

Föreningens ekonomi

Inga planerade förändringar. Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att man som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation. Styrelsens e-mail: styrelsen@facklanhaga.se

Föreningens renoveringar

Renoveringar enligt underhållsplanen.

Energideklaration

Energiförbrukning: 109 /per kvm (atemp) och år

Månadsavgift

Avgift: 3 458 SEK / mån
Ingår: Värme, vatten, TV och bredband 100/100.

Gårdsplats/innergård

Stor gårdsplats med grillmöjligheter, bänkar och bord.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.66170 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Renoveringar enligt underhållsplanen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy