Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Andersvägen 3A, Haga Norra/Solna, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64.2 kvm
Avgift
3 458 SEK / mån
Rum
2 rum

Superchans att förvärva stor tvåa precis intill Hagaparken

Vill du bo nära naturen samtidigt som det bara är ett par minuter till tåg och bussar? Då har du kommit rätt! Varmt välkommen till Andersvägen 3a och Haga Norra, en gömd pärla till område som ligger just intill både natur och kommunikation invid Solna Station. Här bor du i en populär förening med god ekonomi och en stor innegård som är väl använd av medlemmarna. Utanför dörren finns cafeer och restauranger som gör detta område både trivsamt och hemma. Och räcker inte det, ligger Hagaparken med sitt rika naturliv bara 4 minuter bort! Där finns fullt av smultronställen för promenader, bad och picknickutflykter.

Direkt när du kliver in i lägenheten på Andersvägen möts du av stilrena materialval i en ljus och öppen bostad. En genomgående planlösning med fönster i två väderstreck bidrar till en trivsam atmosfär. Rummen är väl tilltagna och har gott om arbetsytor, förvaring och bekvämligheter som tvättmaskin och diskmaskin i lägenheten. Här slipper du tänka på att boka tid i tvättstugan eller handdiska efter familjemiddagen, det är bara att flytta in och trivas!

Bostaden är belägen med gångavstånd till pendeltåg och tvärbana (Solna Station) som tar er till Odenplan på ca 5 minuter och Stockholm City på 10 minuter. Du har även närhet till tunnelbana (Solna C) och inom några år en egen tunnelbanestation. Det finns såklart även tillgång till flertalet busslinjer samt flygbussarna som tar dig till Arlanda på 40 min. På 15 minuters promenadavstånd når du även Mall of Scandinavia, skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX biograf med skandinaviens största dukar och VIP-salonger. I tillägg är området omgivet av grönska. Närhet till tre olika förskolor, Skytteholmsskolan, flertalet mataffärer samt närhet till avfarten av både E4 och E18 gör boendet praktiskt på många vis.

Nu utvecklas stadsdelen Haga Norra med Winbladsparken, en ny attraktiv och hållbar stadsdel med moderna kontor, bostäder och ett utbud av butiker, restauranger och caféer. Beräknas stå klart år 2020.

Läs mer på: http://www.fastighetsaktien.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=16292:fabege-bygger-900-bost%C3%A4der-i-haga-norra&Itemid=366

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy