Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Dockgatan 7, Dockan/Västra Hamnen, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
82 kvm
Avgift
3 516 SEK / mån
Rum
3 rum

NÄRA HAVET OCH NÄRHET TILL CITY! Högt i tak, ledig garageplats, balkong i söder och låg avgift!

Detta är ett boende för de som vill leva livsstilen med kombinationen av närhet till city och nära havet! Bo i en unik lägenhet med sekelskifteskänsla i form av högt i tak nära vattnet, 10 minuters cykelavstånd till city, ledig garageplats, låg avgift och balkong i söder! Du får även bekvämligheten och tryggheten av att bo i en populär förening med en övernattningslägenhet men som även tryggar dig ekonomisk med tidigare sänkt avgift om 5% vid två tillfällen.
Bostaden är belägen en halvtrappa upp med en öppen planlösning och har en imponerande takhöjd om 3,35m, som för med sig en härlig atmosfär till de välplanerade kvadratmeterna. De stora fönsterpartierna skapar ett fantastiskt ljusinflöde. Ljusa ytskikt och klassiskt parkettgolv följer genom hela bostaden och tillför en oslagbar fräschör. Det underbara ljusinsläppet möter vackert kök från Ballingslöv, köksluckor i vitt stilrent utförande som matchas snyggt med den vita bänkskivan. Här finns komplett utrustning från kvalitativa Siemens. I den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ryms både större matmöblemang och soffgrupp för ljuvliga middagar i goda vänners sällskap. Två stora sovrum där master bedroom är utrustat med en egen klädkammare samt inbyggda garderober med maximal förvaring. Badrummet är helkaklat i sobra kulörer och är utrustat med allt man behöver samt en tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagen! I Brf Kajhusen bor man i en av Dockans mest välskötta föreningar med god ekonomi! Ett bekvämt boende med hiss direkt ner till föreningens garage, där det finns lediga platser tillgängligt för tillfället.

Bo i ett av Malmös mest expansiva områden med alla tänkbara faciliteter ett stenkast bort från Ica Maxi, restauranger, caféer, gym, vårdcentral, busskommunikation, havsbad både vid Västra hamnens badbryggor och Ribersborgs strand. Här bor ni med kort promenad från både härliga havsbad och Malmös stadskärna. Välkomna!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy