Länk kopierad!

Visningar

sön 15 dec 11:30 - 12:00
Öppen visning - välkommen! Anmäl er gärna.
mån 16 dec 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen! Anmäl er gärna.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
795 000 SEK / Bud
Adress
Folkungaplan 1B, Lundby, Mjölby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
2 671 SEK / mån
Rum
2 rum

SMAKFULLT RENOVERAD TVÅA MED LÅG AVGIFT!

Välkomna till Folkungaplan 1 B - Här erbjuds nu en helrenoverad tvåa med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på denna gavellägenhet om 60 kvadratmeter. Jordfelsbrytare installerad, elcentralen är utbytt till snabbsäkringar, fint helkaklat badrum, smakfullt renoverat kök, och allt annat har renoverats de senaste åren med snygga enhetliga golv och behaglig färgsättning. Lättmöblerad lägenhet och ett kök med plats för ett stort matbord. Låg månadsavgift och bra förening med god ekonomi med välskötta hus och garage. Utförd stamrenovering (relining). Lägenheten ligger med fönster i tre väderstreck och med balkong i sydöstläge. Här bor du bekvämt med närhet till centrum, skolor, sjukvård, simhall och mataffärer mm samt endast ca fem minuters cykelväg från pendelstationen. I den låga månadsavgiften om 2671 kr ingår värme, vatten och kabel-tv.
Välkomna på visning!

Beskrivning

Hall:
Praktisk entréhall med plats för klädhängare och skohylla. Rakt fram från hallen och ni är inne i den öppna planlösningen mot köket och vardagsrummet.

Sovrum:
Nästa direkt till höger om hallen finner det rymliga sovrummet med garderobsvägg som även ger gott om plats för både dubbelsäng och nattduksbord.

Kök:
Vidare från hallen finns köket med plats för matbord för sex personer samt utgång till balkongen. Köket har utsikt från tre fönster i två olika väderstreck och utrustat med diskmaskin, häll, ugn, micro, fläkt, kyl/frys och bra med skåp och avlastningsytor. Spotlights finns infällda i taket.


Badrum:
Rakt fram från hallen finner ni det helkaklade badrummet med ett fönster. Badrummet är inrett med toalett, tvättställ i möbel, handdukstork, duschhörna och tvättmaskin.

Vardagsrum:
Stort och ljust vardagsrum med fönster åt två väderstreck. Här finns plats för både soffa, mediamöbel, och skrivbord.

Övrigt

Säljare informerar om renoveringar och förbättringar:

2015 mellan oktober-december.
Nya tapeter i alla rum.
Nya golv i alla rum.
Nytt kök.
Sänkt tak med spottar i köket.
Totalrenoverat badrum.
Jordfelsbrytare installerad och elcentralen är utbytt till snabbsäkringar.
Ny planlösning. Rivit ner vägg till köket och flyttat ingången till sovrummet.

2016 Tvättmaskinen.
2015 Diskmaskin.
2008 Fläkt.
2008 Kyl/frys.

Dokument (pdf)

Planritningar Folkungaplan 1B, Stadgar.pdf Folkungaplan 1B, Årsredovidning.pdf Folkungaplan 1B, Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Mjölby kommun, Skattesats 34%.

Församling

Mjölby.

Storlek

Boarea 60 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen..

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

216046003-0042

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1963
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: 216046003-0042
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 144 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät med 16 + 8 kanaler i basutbudet via Bredbandsbolaget. Möjlighet till bredbands-TV finns.

Internet

Fiberanslutning som bekostas av lägenhetsinnehavaren.

Månadsavgift

Avgift: 2 671 SEK / mån

Driftskostnad

409 SEK varav:
Försäkring: 90 SEK
Elektricitet: 319 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.35965 %
Andel av årsavgiften: 0.35966 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong i eftermiddags- och kvällssolsläge. Här finns plats för en café möbel med bord och två stolar.

Bilplats

I föreningen finns 94 kallgarageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
167 parkeringsplatser, varav 50 st med elstolpe. Ledig p-plats finns. Gratis p-platser utmed gatorna i området.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör två källarförråd. Tvättstuga och torkrum finns i huset brevid (Birgittagatan 1). I föreningen finns cykelförråd, samlingslokal (rymmer ca 40 pers) och övernattningsrum med 5 bäddar. Föreningen har även egen återvinningsstation.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy