Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lilla gatan 4A, Råsunda, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
49 kvm
Avgift
3 426 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund fd. Johansson
Ansvarig mäklare Melanie Smedlund fd. Johansson

Övrig kontakt

Simon Lindström
Övrig kontakt Simon Lindström

Magnifik tvåa som har allt du önskar!

Här erbjuds man möjligheten att förvärva denna otroligt välplanerade hörn tvåa med en unik wow-känsla! Utöver den väldisponerade planlösningen har man även oerhört fint ljusflöde via fönsterpartier i två väderstreck. Rymliga rum och något högre takhöjd gör att bostaden verkligen upplevs som betydligt större än sina kvadratmetrer. Tack vare fastighetens souterrängläge är bostaden belägen högt upp och har magnifik utsiktsvy från kök, balkong och vardagsrum mot villakvarteret i området. Bostaden är även i genomgående smakfullt renoverat skick. Denna bostad är verkligen helt perfekt för dig/er som bara vill flytta in och som vill bo omgiven av grönska men mitt i hjärtat av Gamla Råsunda!

Brf Lilla gatan i Solna är en välskött och stabil förening med god ekonomi, välfylld kassa och har ständigt fokus på förbättringsåtgärder med tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat fullt utrustad tvättstuga, vindsförråd och en välskött innergård. Lilla gatan är en lugn parallellgata till Råsundavägen och är en gömd idyll!

Här bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat vackra promenadstråk, fina grönområden, restauranger och bra kommunikationer. Näckrosens tunnelbana och bussar (515) ligger precis runt hörnet, Råsta- och Lötsjön en kort promenad bort. Du hittar även Mall of Scandinavia, Friends Arena och Filmstaden Råsunda för shopping och bio precis i närområdet. Stockholms innerstad når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Gamla Råsunda/Solna!

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy