Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 450 000 SEK
Adress
Susannes väg 27B, Vemdalsskalet, Vemdalen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
130 kvm, biarea 2.8 kvm
Avgift
5 188 SEK / mån
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor våning i Strömfjällsdalen, Vemdalsskalet

Det är smidigt att ta sig till och skidåkningen från Strömfjällsdalen, se filmer som ligger som länkar under huvudbilden på förstasidan i annonsen!

Månadsavgiften inkluderar alla driftskostnader, till och med el och uppvärmning!

Välkommen till en stor våning längst upp i lugna och gemytliga Strömfjällsdalen. Huset har en mysig tomt när du vill njuta av vårsolen. I lägenhetens härliga burspråk har du ljuv utsikt och förstås en braskamin när fjällvädret är svalt. Här kommer du att trivas året om. Våningen ligger på övre sidan av Susannes väg med utsikt mot Vargen och Vemdalsskalet.
Våningen har möjlighet att delas av i två sektioner med dubbeldörrar emellan för de tillfällen man vill dela sällskapet. Köket har öppen och trivsam öppen planlösning mot allrum med burspråk och kamin. i den här delen finner du två sovrum samt badrum med bastu. Längst bort mot gaveln finns den andra delen av lägenheten som har ytterligare ett allrum att umgås i samt tre sovrum och badrum. Altandörrar finns både i köket och det bortre allrummet, de tar dig rakt ut till altanerna i marknivå med tillgång till den obebyggda fjällsidan bakom huset.

Endast en kort promenad bort genom skogen ligger Vemdalsskalet med restauranger, café, butiker och bekvämligheter. Skidanläggningen
når enkelt från anslutningsspåret bredvid granntomten, efter en liten uppförsbacke går det fint att glida ned till barnbacken och Skalet express via
längdskidspåret. För att återvända till Strömfjällsdalen efter sin skidåkning åker du pisten Övre blåbär och håller sedan
höger.

Våningen är inflyttningsklar - inventarierna blir kvar!

Det finns goda intäktsmöjligheter vid uthyrning. Lägenheten har ett uthyrningsavtal med Skistar för säsongen 2018/2019, avtalet med bokningar följer med till den nye ägaren. Se bifogad fil under dokument för Skistars avtal.

Beskrivning

Planlösning
Entré från kortsidan in i en välkomnade hall. Direkt efter hallen till höger ligger ett badrum med bastu. Mittemot ligger två sovrum.
Därefter ligger storstuga och kök i öppen planlösning, här finns matplats samt soffgrupp i burspråket med stora fönster i tre riktningar.
En dubbeldörr från storstugan leder vidare till ett mindre allrum där altandörr leder ut. I anslutning till allrummet ligger ytterligare tre
sovrum och ett badrum till.
Lägenheten har genomgående 3-stavs ekparkett, liggande gråmålad träpanel på väggarna och i taket.

Hall
Klinkergolv med värme. Två torkskåp, en garderob och klädhängare.
Sovrum 1
Sovrum en vägg blåmålad. Våningssäng och öppen garderob. Ett fönster.
Sovrum 2
Sovrum en vägg blåmålad. Våningssäng och öppen garderob. Ett fönster.
Badrum 1
Badrum med bastu. Kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschhörna, tvättställ, vägghängd WC och handdukstork.
Storstuga och kök
Stora fönster samt altandörr mot baksidan. En rödmålad vägg med liggande träpanel. Soffgrupp och matgrupp, Braskamin. Kök med
bardisk, utrustat med spis med ugn, fläkt, diskmaskin, kyl/frys.
Allrum
Allrum med fönster i två riktningar. Soffa och fåtöljer.
Badrum 2
Badrum med kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschhörna, tvättställ, WC och handdukstork.
Sovrum 3
Sovrum med två enkelsängar och öppen garderob. Ett fönster.
Sovrum 4
Sovrum med två enkelsängar och öppen garderob. Ett fönster.
Sovrum 5
Sovrum med två enkelsängar och öppen garderob. Ett fönster.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Försäkringsinformation BRF-försäkring.pdf BRF Ekonomisk Plan..pdf Stadgar.pdf Ekonomisk Plan..pdf

Länkar

Till skidåkningen från Strömfjällsdalen På skidor till Strömfjällsdalen från Vemdalsskalets topp

Bostadsfakta

Kommun

VEMDALENS KYRKBY 55:131, Härjedalen kommun.

Storlek

Boarea 130 kvm, biarea 2.8 kvm. Areauppgifter enligt mätning.

Rum

7 rum, varav 5 sovrum.

Lägenhetsnummer

T589

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2007
Byggnadstyp: Trähus i två våningar
Fönster: 2-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme vattenburen med radiatorer

Föreningen

Föreningens namn: Strömfjällsdalens BRF
Organisationsnummer: 769636-1414
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: T589
Antal lägenheter: 19
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiklass: B
Energiförbrukning: 68 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-01-24

Internet

Bredband, 50 mbit/s. Ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 188 SEK / mån
Ingår i månadsavgiften:

Försäkring
Vattenavgift, Samfällighet
Avlopp, kommunalt
Sophantering, samfällighet
Snöröjning + sandning,samfällighet
Bokföring/revision
Bredband
Styrelsearvode
Löpande underhåll
Värme och elkostnader inkl. hushållsel

Driftskostnad

Driftskostnaderna ingår i månadsavgiften

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.97000 %
Andel av årsavgiften: 5.97000 %

Uteplats

Uteplatser med altandörr från köket och från husets kortsida. Från uteplatserna når du enkelt fjällsidan som ovanför huset är obebyggd. Som gjord för att sola, grilla och åka pulka i vårvintersolen.

Bilplats

Parkering på husets framsida

Närområde

Allmänt om området: Varmt välkommen till genuina, natursköna och aktiva Vemdalen! Det som sammanfattas under namnet Vemdalen är inte mindre än fyra skidanläggningar, var och en med sin egen stil. Du tar dig enkelt mellan de olika områdena. På vintern har alla med ski pass på minst 6 dagar fri tillgång till snöpendeln som går från morgon till kväll mellan de olika anläggningarna. Vemdalsfjällen har utvecklats till Sveriges tredje största skidort under de senaste åren.
Våra gäster återvänder hit, fler och fler upptäcker Vemdalen varje år. Vårt gynnsamma inlandsklimat och höga höjd över havet i kombination med välutvecklat och modernt snösystem gör att Vemdalen erbjuder riktigt god snötillgång och tidig säsongsstart.
Skidorten har det senaste decenniet försetts med inte mindre än tio nya expressliftar. I anläggningen erbjuds sammanlagt 35 liftar och 58 nedfarter inom en radie på 4 mil! I Vemdalens skipass ingår samtliga skidområden.

Vemdalsfjällen erbjuder dessutom mycket mer än bara högklassig utförsåkning. Under vinterhalvåret kan man exempelvis prova på isklättring, skoterturer, hundspann och slädturer. Vemdalen erbjuder även 70 km längdspår för klassiskt och skate i fjällmiljö. Varje område har en egen spårcentral men allt är ihopknutet så det är möjligt att ta sig från Klövsjöfjäll ända till Björnrike på längdskidor!
Vill du hellre träna inomhus finns det gym och även instruktörsledda pass, bland annat yoga och Soma.

Barmarkssäsongen bjuder även det på rikt friluftsliv med fiske, vandringar, ridning, cykelleder, paddling, jakt med mera. Området erbjuder även två golfbanor, en i Hede med utsikt över Ljusnan och Sonfjället och en andra i Klövsjö med bana i härlig fjällmiljö.

Våra områden:
Vemdalsskalet är den största anläggningen med fyra bekväma 6-stols expressliftar. Här bjuds varierad åkning för hela familjen. Hovdefjället har åkning i alla svårhetsgrader. Här finns drygt 20 nedfarter för alla. Även här finns det ett barnland med en säker expresslift för de minsta och det även möjlighet till barnpassning. Det finns ett torg på Vemdalsskalet med en genuin fjällkänsla. Här finner du restauranger och nöjen samt butiker.
Klövsjöfjäll har länge kallats skidåkarens by, här finns svarta pister med dignitet på rad. Men under senare år har anläggningen utvecklats och nu finns här ett bredare utbud med Vallesbana, Valles skogsbana och miniland. Högst uppe på fjället, flaket finns snäll åkning för alla samt en park. Du kommer upp på toppen med KlövsjöExpress eller bil. Du kan också komma hit med hjälp av släpliften som sammankopplar Klövsjöanläggningen med Storhogna. På toppen finns längdcentral för riktigt fin längdåkning i fjällmiljö. Nere på byn finns även ett elljusspår. Klövsjö by har flera trevliga restauranter och eget ölbryggeri och stenugnsbageri. På sommaren kan du fiska och paddla i sjön som ligger i dalen mellan byn och anläggningen.

I Storhogna, som ligger nästgårds, finns barnvänlig åkning och fantastiska vyer. Här finns även Storhogna Spa och det nya M-huset med bowling, mat, gym och butiker. Storhogna är något för dig som vill njuta alla årstider och har en faiblesseför svenska fjällen och dess lugn men även vill njuta av god mat, spa eller behandlingar. Du har en bekväm access rakt upp på kalfjället där du om sommaren kan vandra, på hösten plocka hjortron och om vintern åka skidor.
Fortsätter du förbi Vemdalens by som även den har utbud av restauranter, butiker och skiduthyrning etc. kommer du mot Björnrike, som kan stoltsera med Sveriges längsta sittlift! Uppe på toppen har du en fantastisk utsikt över fjällen som i sig är en upplevelse. Björnrike har riktigt långa fina backar för alla att njuta av; bredvid ett tuffare alternativ finns alltid ett lättsammare alternativ.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy