Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Baldersvägen 19C, Haga, Sundsvall
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
47.5 kvm
Avgift
2 638 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Kvadratsmart tvåa med stor uteplats i populära Haga

Varmt välkommen till denna stilrena och kvadratsmarta tvåa med en soldränkt uteplats i bästa läge mot sydost!

Lägenheten har en rymlig och välkomnande hall som på ett inbjudande sätt öppnar upp mot bostadens samtliga rum. Tack vare de stora fönsterpartierna i sovrum, kök och vardagsrum berikas lägenheten med ett härligt ljusflöde och lyster. Bostaden präglas av trevliga attribut och sociala ytor, ett rymligt sovrum med hög komfortkänsla, badrum utrustat med tvättmaskin, en rymlig kläddkammare samt ett väl tilltaget vardagsrum som vidare leder dig ut till den härliga uteplatsen. Här kan du passionerat avnjuta din morgonkaffe samt spendera trevliga middagar med nära och kära. Källarförråd finns i direkt anslutning till bostadens entré. Tvättstuga hittar du i grannporten, Baldersvägen 21.

I populära Haga bor med närhet till allt som du kan tänkas att behöva. Endast 100m från bostaden finner du restaurangen Haga kvarterskrog och inom promenadavstånd når du matbutik, pizzeria, bageri, frisörsalong, vårdcentral, folktandvården samt dagis för-, grund, högstadie-, och gymnasieskola. Du når Sundsvalls stadskärna på endast 10 minuter promenad från ytterdörren.

För den friluftsintresserade så är denna stadsdel optimal. I direkt anslutning till bostaden finner du trevliga promenadstigar mot Norraberget som utöver sin fantastiska utkiksplats erbjuder allt från koncerter till trevliga aktivtetsdagar, lekpark samt trevligt grönområde. I anslutning till norraberget finner du också ett elljusspår som också under vintertid disponeras som skidspår. Elljusspåret leder dig vidare mot baldershovs idrottsanläggning.

Komminikationerna är mycket bra i området, endast 100m från bostaden finner du en busshållplats där busslinje 84 som tar dig runtom Haga och mot stadskärnan. I övrigt kan du med promenadsavstånd nå busslinje 2 vid tivolivägen, denna linje tar dig mot stadskärnen eller mot Birsta shoppingområde och vidare mot ljustadalen.

Beskrivning

Hall
Vid entré i bostaden möts du av en ljus och välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter samt ett genomgående parkettgolv i hela bostaden.

Sovrum
Bostaden erbjuder ett väl tilltalade sovrum som berikas av ett trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti. Har har du även plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i den stora garderoben med skjutdörrar.

Vardagsrum
Härligt och ljust vardagsrum med plats för större soffgrupp, matgrupp samt diverse möblemang. Här finner du även utgången till bostadens trevliga uteplats.

Kök
Trevligt och modernt kök med goda arbetsytor, över samt underskåp och en gedigen maskinpark som inkluderar spis, ugn, fläkt, kyl och frys. Köket erbjuder även ett skafferi för förvaring av diverse ingredienser.

Badrum
Rymligt och helkaklat badrum utrustad med dusch, tvättmaskin, handdukstork, WC, handfat med kommod och spegelskåp för förvaring av diverse hygienprodukter.

Klädkammare
Rymlig klädkammare i anslutning till bostadens hall och vardagsrum. Här kan du på ett smidigt sätt få undan redskap du vanligtvis använder i din vardag men inte önskar ha synlig i bostaden.

Uteplats
Ljuvlig uteplats med bästa solläge mot sydost, här finns god plats för större utemöbel och även yta för en och annan blomlåda.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundsvall kommun, Skattesats 35.08%.

Församling

Skön.

Storlek

Boarea 47.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

209220001-1011

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Markplan
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1964
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Norrhagen
Organisationsnummer: 789200-0410
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 209220001-1011
Antal lägenheter: 102
Antal lokaler: 0

Föreningens fastighet, Norrhagen 1, bebyggdes 1964. Fastigheten är belägen på Baldersvägen 19-21, Sundsvall. Förvaltning sker idag av Riksbyggen.

Parkering: Det finns totalt 8 garage, 38 carportplatser, 37 platser med motorvärmare.

P-plats med motorvärmare 7 st i kö (2019-04-09)
Carport 9 st i kö (2019-04-09)

Bilplats/Garage
Garage: 400 kr/månad. Har separat kö.
Carport: 345 kr/månad. Har separat kö.

Parkering
P-plats: 150 kr/månad. Har separat kö. Har strömuttag.

TV och bredband: Bredband via Bredbandsbolaget 100 mbit ingår i månadsavgiften.
Kabel-tv grundutbud ingår i månadsavgiften via ComHem.

Gemensamma utrymmen: Matkällarförråd
Cykelförråd
Tvättstuga

Föreningens ekonomi

Den ekonomiska och tekniska förvaltningen samt fastighetsskötseln sköts av Förvaltnings AB Castor i Sundsvall.

Föreningens renoveringar

Ombyggnad ventilationssystem (2012)
Stambyten, renovering av badrummen samt utbyte av elinstallationer i lägenheterna (2010)
Byte av säkerhetsdörrar (2005)
Uppgradering av bredbandsnät (2002)
Byte till treglasfönster (2002).

TV

Grundutbud via ComHem, obligatorisk avgift om 51kr/ mån.

Internet

Bredband 100/10, obligatorisk avgift om 149Kr/mån.

Månadsavgift

Avgift: 2 638 SEK / mån
Avgift för bredband & tv tillkommer om 200kr/ mån samt avgift för el 151kr/ mån.

Gårdsplats/innergård

Innergård med gemensam grillplats och lekplats.

Driftskostnad

301 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 151 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.72169 %
Andel av årsavgiften: 0.71303 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Rymlig uteplats med trevlig vegetation.

Uteplats

Storlek: 4 kvm.

Bilplats

Bilplats med motorvärmarstolpe finns att hyra för 150kr/ mån. Separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy