Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 550 000 SEK
Adress
Borstbindaregatan 7, Kvillebäcken, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
3 320 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Smart 2:a nyproducerad 2017 med citynära läge!

Välkommen till denna moderna 2:a med genomgående och välplanerad planlösning, optimal för socialt umgänge! Den öppna planlösningen för kök och vardagsrum i kombination med stora fönster som vetter åt söder skapar en önskvärd miljö med hög trivselfaktor. Från vardagsrummet når du ut till bostadens balkong i söderläge. I andra änden av bostaden finner vi sovrummet som är väl tilltaget i storlek och erbjuder en garderobsvägg. Badrummet bjuder på vardagslyx i form av golvvärme samt tvättavdelning.

I populära och växande Kvillebäcken har ni närheten till allt! På ett stenkasts avstånd finner ni såväl gym, matbutik, bibliotek samt omtyckta restauranger och cafeér. Närheten till spårvagn samt buss gör att du på 6 korta minuter befinner dig i citykärnans hjärta. Goda kommunikationer leder dig enkelt runtom Göteborg.

Beskrivning

HALL | Välkomnande hall med plats för avhängning. Här finner ni en fin ekparkett på golvet som fortsätter in och är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är vita. Hallen fungerar som lägenhetens nav, härifrån når man in till bostaden övriga utrymmen.

BADRUM | I anknytning till hallen så ligger det fräscha, helkaklade badrummet. Här erbjuds praktiska lösningar för att göra vardagen bekvämare. En tvättavdelning bestående av tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt vägghängda skåp. Övrig utrustning i form av wc, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch med glasväggar som endast tar plats vid användning.

SOVRUM | Det fina sovrummet är lugnt beläget mot innergården. Här ryms enkelt en dubbelsäng om så önskas. Det extra utrymmet i det djupa fönstret ger möjlighet till inredning efter fantasi och behov. En stor garderobsvägg längst kortsidan av rummet bjuder på god förvaring.

KÖK & VARDAGSRUM | Kök och vardagsrum i öppen lösning med fint ljus via fönsterpartier och balkongdörr som ger en luftig känsla i hela rummet. En social planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter optimalt. Perfekt plats för trevliga middagar med vänner och familj!
Lätt att möblera med med soffa, matplats och övrigt möblemang.
Härifrån nås balkongen i soligt söderläge. Utrymme för cafébord och stolar: skapa en plats för att avnjuta en kopp kaffe eller ett glas vin.

Köket är stiligt inrett med vita luckor, vita kakelplattor samt marmorinspirerad bänkskiva i laminat. Maskin utrustning i form av kyl/frys, induktionshäll, kolfilterfläkt, diskmaskin, ugn samt inbyggd micro.

ÖVRIGT | Till bostaden hör ett förråd. Bredband ingår i avgiften. Hiss i fastigheten.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar brf grangläntan.pdf Årsredovisning 2017 brf grangläntan.pdf Trivselregler brf grangläntan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg Brämaregården 38:9, Göteborg kommun, Skattesats 33.7%.

Församling

Lundby.

Storlek

Boarea 54 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

K-1101

Våning / hiss

Våning 2 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Ventilation: Från- och tillluftsventilation med värmeåtervinnig

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Grangläntan
Organisationsnummer: 769617-7893
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: K-1101
Antal lägenheter: 128
Antal lokaler: 1

Brf Grangläntan är en ny förening belägen i Kvillebäcken. Föreningen består av 128 bostadsrätter och en lokal.
Samtliga bostäder har en balkong eller uteplats mot gården.

Huset har ett miljötänk som präglar bostaden både in- och utvändigt. Cedumtaket (cedum = naturmaterial) bidrar till att minska värmestrålning, renar luften från koldioxid och luftföroreningar samt reducerar påfrestningen på dagvattensystemet och sparar energi. Lägenheterna håller en hög prestanda där klimatskalet-väggar, golv, tak och fönster ger en energiförbrukning långt under rådande krav.

Parkering: I föreningen finns garageplatser för medlemmar att hyra för ca 1250kr/mån.

TV och bredband: Basutbud för Tv och bredband via BredbandsBolaget ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: En gemensamhetslokal. Går lätt att boka för föreningen medlemmar via föreningens hemsida.

Föreningens ekonomi

Föreningens ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea Förvaltning AB.

TV

Basutbud vid BredbandsBolaget ingår i avgiften.

Internet

Bredband 250/100 Mbit ingår i avgiften (BredbandsBolaget)

Månadsavgift

Avgift: 3 320 SEK / mån
inkl. värme, tv och bredband genom fiber. Kostnad för kall- och varmvatten debiteras kvartalsvis efter egen förbrukning.

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
VA: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.78990 %
Andel av årsavgiften: 0.79000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Det finns 56 garageplatser för bil (1.250 kr/mån) och 2 för mc/moped.
Det finns i dagsläget garageplatser ledigt för uthyrning (senast kontrollerat 2018-03-07).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy