Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Westmansgatan 34, Markplan, T1/Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
4 550 SEK / mån
Rum
2 rum

Modern och stilren tvåa på markplan med två tillhörande uteplatser

Välkommen till en stilren gavellägenhet som har något för de allra flesta! Nu ges möjlighet att förvärva denna sociala och ljusa markplanstvåa belägen på Westmansgatan 34, T1. En modern, stilren och öppen bostad om två rum och kök med tvåa uteplatser, walk-in-closet och fina ytskikt. Bostadens alla fönster är utbytta under 2019. Här finner du helt enkelt ett okomplicerat boende där du inte behöver göra någonting - här är det bara att flytta in!

I bostaden finner du ett modernt, stilrent och yteffektivt kök med generösa arbetsytor, plats för matbord och stolar och djupa skåp. Badrummet, som renoverades 2010, är fräscht och smakfullt och har bekvämligheter som tvättmaskin, golvvärme, handdukstork och spotlights. Vardagsrummet med gråa och vitmålade väggar och ekparkett är ljust och härligt. Bostadens två uteplatser som nås från fram samt baksida är något som verkligen utmärker denna bostad.

Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, boulebana, övernattningslägenhet och grillplats. I månadsavgiften om 4 550 kronor ingår bredband, vatten, värme, tv och förråd. Föreningen HSB Brf Idrottstävlingen i Linköping är en stabil och välskött förening som omfattar 189 lägenheter. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. Här bor du även med promenadavstånd och kortare cykelavstånd till Universitetet, City, Universitetssjukhuset som Mjärdevi.

Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy