Visningar

sön 26 maj 12:00 - 12:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 500 000 SEK / utgångspris
Adress
Frejastråket 11, Tosterön, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
107 kvm
Avgift
5 230 SEK / mån
Rum
3 rum

Stor 3:A med altan och vy mot Mälaren i sydvästläge. Stora panoramafönster mot Mälaren. Rymlig lägenhet med egen uteplats. Väl tilltagen bastu och dusch. Separat helkaklat badrum med badkar. Stort vardagsrum med flertalet fönster mot Mälaren. Fullt utrustat kök med separat matplats. Två sovrum varav det ena med flertalet garderober. Separat tvättstuga samt förråd i lägenheten. Endast ett stenkast till Mälaren. Rofyllda promenadstråk och badmöjligheter i närområdet. Goda bussförbindelser inom kort promenadavstånd.

Beskrivning

Planlösning
Genomgående påkostade materialval. Hall med ljusa väggar och klinkergolv invid ytterdörren. Hatthylla och garderob. Fräscht och fullutrustat kök från Vedum. Invid köket finns separat matplats med vy mot altanen och Mälaren. Från matplatsen är det delvis öppen planlösning mot vardagsrum och utgång till altan i sydvästläge. Genomgående parkettgolv i kök och vardagsrum. Ljust och rymligt vardagsrum med braskamin och flertalet stora fönster mot Mälaren. Plats för både vardagsrumsmöbel och matgrupp. Vid behov finns möjlighet att dela vardagsrummet till ytterligare ett sovrum. Vardagsrummet har fönster som vetter mot två väderstreck.
Ett rymligt sovrum med ljusa väggar, garderob och parkettgolv.
Ett sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. Flertalet garderober.
Helkaklat badrum med golvvärme, handfat i kommod, badrumsskåp, wc, bubbelbadkar, handdukstork.
Bastu och duschrum. Rymlig bastu. Dusch med kaklade väggar och klinkergolv.
Gästtoalett med handfat, toalett, klinkergolv, golvvärme.
Separat tvättstuga i lägenheten med tvättmaskin och torktumlare. Innanför tvättstugan finns ett rymligt förråd.

Övrigt

Lugnt område med närhet till både skog -och natur. Promenadavstånd till badplats. Kort promenad in till Strängnäs centrum. Goda bussförbindelser för den som önskar.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Energideklaration sollcellspaneler till hösten Årsredovisning 2017

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.76%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 107 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

00031

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2012
Fönster: 3-glas fönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme, braskamin

Föreningen

Föreningens namn: Brf Freja 4
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00031
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiförbrukning: 78 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2016-05-16

Internet

Fiber indraget.

Månadsavgift

Avgift: 5 230 SEK / mån
Obligatoriska tillägg utöver avgift:
135 avser bredband
375 kr avser eltillägg

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Parkering 250 kr/mån, separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy