Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 4 350 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 350 000 SEK / utgångspris
Adress
Makaronigränd 3, vån 10/10, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
3 214 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högst upp med spektakulär utsikt

Välkommen till en mycket trivsam lägenhet med ett utav Kvarnholmens bästa lägen. Högst upp i huset, ca 60 meter över havet, erbjuds du här en milsvid utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården, Lidingö och innerstan. Stor inglasad, men fullt öppningsbar, balkong med tidig morgonsol samt härlig kvällssol. Interiört karaktäriseras lägenheten av en öppen, genomtänkt planlösning med modernt kök med vitvaror från Siemens, stort badrum med tvättutrustning samt sovrum med praktisk garderobsvägg.

Brf Nya Kvarnen 2 är en välskött förening som erbjuder sina medlemmar såväl festlokal som övernattningslägenhet och hela tre takterrasser med slående utsikt som kan nyttjas för grillkvällar med vännerna. Källarförråd, cykelförråd samt garage i samma huskropp. Läs mer om föreningen: https://www.hemsidan.com/nyakvarnen2/

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer blir en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokalen "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. I fjol slog Coop upp portarna i det nya närcentrumet där också apotek, bageri och juicebar m.m. kommer att inrymmas. På Kvarnholmen finns också läkarmottagning, caféer och ett växande utbud av restauranger. Via Svindersviksbron nås Nacka Forum på bara en dryg kilometers väg, där över 150 butiker, caféer och restauranger står på menyn. Läs mer om utvecklingen på Kvarnholmen och ta en framtida rundtur: http://www.kvarnholmen.com/

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka, ett flertal busslinjer trafikerar i området och du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtar vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller, cyklar kan medtas). För den aktive finns en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron.

Beskrivning

Lägenheten har ett genomgående ekparkettgolv. Vitmålade väggar i hall, vardagsrum och kök samt gråmålade väggar i sovrum.

Hall
Välkomnande hall med hatthylla till höger och en garderob längre in. Här finns också ett städskåp.

Vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för matplats som soffgrupp. Stort fönsterparti samt utgång till balkong.

Balkong
Stor balkong om ca 8,5 kvm, klädd med praktisk utomhusmatta. Smart inglasning där rutorna enkelt kan staplas mot varandra för att öppna upp. Här kan du om somrarna njuta av tidig morgonsol (ca kl. 5-7) och kvällssol från ca kl. 17-18 fram till solnedgång.

Kök
Stilrent kök med vita köksluckor och stora mörka kakelplattor ovanför arbetsyta i mörk laminat. Vitvaror från Siemens bestående av kyl/frys i rostfritt, inbyggd ugn och mikrovågsugn i rostfritt, integrerad diskmaskin, induktionshäll samt fläkt (Franke).

Sovrum
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Garderobsvägg.

Badrum
Rymligt helkaklat badrum med vita kakelplattor och mörkbrunt klinkergolv. Utrustning bestående av handfat med kommod, wc, spegel med belysning, elektrisk handdukstork, duschhörna samt tvättmaskin med överskåpsförvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.54%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 54 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

22002

Våning / hiss

Våning 10 av 10.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014-15
Byggnadstyp: Flerfamilijhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Nya Kvarnen 2
Organisationsnummer: 769623-6491
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 22002
Antal lägenheter: 87
Antal lokaler: 0

Brf Nya Kvarnen 2 är en äkta bostadsrättförening som äger sin mark (ej tomträtt) som blev klar för inflyttning under 2014. I föreningen finns 87 lägenheter och 16 extraförråd (utöver de ordinarie) som kan hyras av medlemmarna. Föreningen accepterar delat ägande men ej juridisk person.

Varmvatten samt el debiteras enligt förbrukning i respektive lägenhet. Separata mätare för varmvatten och el finns installerade.

Läs mer på föreningens hemsida: www.nyakvarnen2.se

Energideklaration

Energiförbrukning: 81 /per kvm (atemp) och år

TV

Telia är leverantör av tv, bredband samt ip-telefoni (TriplePlay). Obligatoriskt tillägg för grundutbud tv och bredband om 250 kr/mån.

Internet

Se info under "TV"!

Månadsavgift

Avgift: 3 214 SEK / mån
I avgiften ingår värme samt kallvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och tv tillkommer om 250 kr/mån. (Telia Triple Play) Individuell debitering av varmvatten om ca 50 kr/mån.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK
Övrigt: 50 SEK
Övrigt: I fastigheten är mätare installerade i varje lägenhet för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras respektive bostadsrättshavare relaterat till uppmätt förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.90210 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Föreningen har en andel i garage Nya Kvarnen, 77 platser varav 4 dubbelplatser och 4 MC-platser. Garaget har direktaccess via hissen i fastigheten. Kort/ingen kö. Pris: ca 1 000 kr/mån.

Gäster/besökande parkerar bäst i Spisbrödsfabrikens Garage på Kvarnholmsvägen 80, mitt emot Havrekvarnen. Garaget har 240 p-platser, de flesta för besöksparkering. Pris: ca 15 kr/timme el. 75 kr/dygn)

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd med gallergrind (ca 4 kvm). Föreningen har stort cykelrum, barnvagnsförvaring, en gemensam fest-/möteslokal och övernattningslägenhet med tre bäddar samt bäddsoffa. Bokning sker via hemsidan.

I föreningen finns också tre takterrasser med makalös utsikt som är möblerade med bord och stolar. Okej att grilla på terrasserna.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy