Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Grännavägen 4B, Huskvarna, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
148 kvm
Avgift
4 545 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hög standard till låga boendekostnader!

Välkomna till en av Huskvarnas finaste våningar!

En stor sexrummare med bl.a. dubbla badrum, exklusiva materialval, stora sällskapsytor och flertalet sovrum som totalt disponeras på 148 kvm. Allt detta förpackat i en lägenhet som i harmoni förenar det gamla med det nya, renoverad och genomgången under de senaste åren med en fingertoppskänsla för att bibehålla den gamla stilen.
Lägenheten är fördelad i två etage och det finns redan nu en fantastisk möjlighet att bo otroligt billigt genom att hyra ut den undre våningen, antingen som ett rum och kök eller som ett mindre studentboende ? båda alternativen med egen ingång, badrum & kök!
Vill Ni hellre nyttja hela lägenheten så går det enkelt att öppna upp mellan våningarna och nyttja samtliga 148 kvm på egen hand, oavsett vad Ni önskar så måste lägenheten upplevas på plats!

Till bostaden hör förutom förrådsutrymmen i plural även en privat innergård som delas med föreningens medlemmar. Här finns två större uteplatser man kan nyttja, trevliga gräsytor där barnen kan leka och en rogivande damm med små fiskar i. Vill Ni bo stort och rymligt med tillgång till en privat innergård men inte orkar med allt strul med takbyte, trädgårdsproblem eller fasadmålningar så är detta det självklara valet!

Bostaden är centralt belägen i Huskvarna med närhet till det mesta av dess utbud. Härifrån är det knappt 5 minuters gång till matbutiker, badstrand, förskolor samt till Huskvarna Centrum med tillhörande bussförbindelser. Känner Ni att ni under helgen vill lyxa till det med en finare frukost så ligger Kroatorpet blott en promenad bort med en stor frukostbuffé, där man kan äta sig mätt i lugn och ro medan man tittar ut över Vättern. Från bostaden med dess tillhörande parkeringsplats kommer man smidigt ut på E4an utan att behöva passera centrum så resan till och från jobbet går på nolltid!

Kort och gott en lägenhet med uthyrningsmöjlighet och således låga boendekostnader som måste upplevas på plats för att förstå dess unika charm och känsla!

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Plan 1, (våning två i huset).

När man kommer in genom ytterdörren möts man här av en trevlig och inbjudande HALL med ekparkett på golvet och väggarna modernt vita. Direkt till vänster finner man ett SOVRUM med god plats för en säng även detta med vita väggar och ekparkett. Detta rum är även utrustat med spis, bänkdiskmaskin, kylskåp, diskho och fläkt. I anslutning till rummet ligger även två stycken garderober, en fräscht renoverad toalett samt ett duschrum. Till höger i hallen finner man även ett större SÄLLSKAPSRUM med stora fönster i västerläge med trevlig utsikt mot Vättern. Väggarna är vita och på golvet finner man ett vit lackat furugolv.
I rummet finns även en spiraltrappa som leder till lägenhetens andra plan, i nuläget är detta provisoriskt igensatt för att på ett enkelt sätt kunna hyra ut bottenvåningen och på så sätt få en markant lägre boendekostnad. Skulle man dock själv vilja nyttja lägenheten i sin helhet så går detta med enkla medel att öppna upp igen.

Plan 2, (våning tre i huset).
Innanför denna ytterdörr är golvet försett med vacker klinker. Från denna funktionella entré får man snabbt en överblick över lägenheten då man härifrån blickar ut över allrum, kök och ett av sovrummen.
Rakt fram från entrén finner man ett av planets två SOVRUM. Ett rymligt sovrum med plats för såväl en dubbelsäng som nattduksbord och annat tillhörande möblemang. Dubbla garderober, snedtak och ljusinsläpp i västerläge, vad mer kan man önska. På golvet ligger en stilren ekparkett och väggarna är rofyllt mörka.
Tittar man istället till vänster när man kommer innanför ytterdörren så ligger våningens ALLRUM med en härligt öppen planlösning mot såväl tv-rum som kök. Bra storlek för att fungera som matsal med högt till tak och tacksamt ljusinsläpp från de flera fönstren i västerläge, vilket bidrar till rummets rymd. Det är till detta rummet spiraltrappan från undervåningen kommer upp. Vita väggar som vackert ackompanjeras av en trendig designfondvägg samt en ursprungsvägg i tegel som ger en härlig kontrast till rummet. På golvet ligger en ekparkett.
I anslutning till allrummet ligger tack vare den öppna planlösningen även bostadens KÖK. Ett vackert kök med allt vad man kan tänkas behöva. Totalrenoverades 2014 med smakrika och moderna materialval med en grundtanke om att ändå försöka behålla bostadens tidstypiska stil. Vita skåpsluckor och vita kakelplattor upp till taket ger en härlig kontrast till den mörka bänkskivan. De stora bänkytorna och förvaringsmöjligheterna gör köksarbete till en fröjd. Utöver detta finns även flertalet moderna och smarta lösningar såsom integrerade köksfläktar som kommer upp ur bänkskivorna vid behov, dubbla hoar där den ena har en löstagbar blandare. Fönstret i österläge ger ett trivsamt ljusinsläpp och en trevlig överblick mot innergården där barnen kan leka under uppsikt. Köket är maskinellt fullutrustat med:
Kylskåp
Frys
Inbyggnadsugn
Inbyggnadsmikro
Diskmaskin
Häll
Intill allrummet finns ett större rum som i nuläget nyttjas som TV-Rum, rummet avskiljs från allrummet med hjälp av en skjutdörr. Här finns fönster i västerläge, ekparkett och mörka väggar.
Intill köket finns det stora BADRUMMET som är utrustat med såväl duschhörna, bubbelbadkar, dubbla handfat och ett sminkbord. Badrummet är väldigt exklusivt med moderna färger och ett lyxigt utförande. Detta mörka kaklet har kombinerats med samma klinker på golvet, kort och gott ett badrum i en klass för sig. I duschhörnan är väggen beklädd med stilren mosaik och badrumsskåpen över handfaten är modernt inbyggda i väggen. Pricken över i:et är belysningen i detta rum som ger ett tilltalande men effektfullt ljus som andas lyx.
Längst in i lägenheten på detta plan finns ytterligare ett SOVRUM även detta i bra storlek med gott om utrymme. I nuläget har det nyttjats som sovrum för barnen där förutom sängar och tillhörande möblemang även finns god golvyta för diverse lekar. Härinne har barnen även fått en koja att leka i som med enkla medel kan plockas ner för att utnyttja detta rummet på annat sätt. På golvet ligger furuplank och väggarna är smidigt vita med en trevlig fondvägg med fototapet.
I denna delen av lägenheten finner man även en större KLÄDKAMMARE som i nuläget har nyttjats som gästrum, men skulle enkelt kunna omvandlas till en rymlig walk-in-closet. I denna delen ligger även bostadens TVÄTTSTUGA med såväl tvättmaskin som torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar årsredovisning skansborg.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.81%.

Församling

Huskvarna.

Storlek

Boarea 148 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

6 rum, varav 4-5 sovrum.

Lägenhetsnummer

8+9

Våning / hiss

Då detta är en lägenhet i etage så ligger således lägenheten på såväl våning 2 och 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1932
Byggnadstyp: Höghus
Fönster: 3-glasfönster
Övrigt: Föreningens medlemmar nyttjar och tar själva hand om den välskötta innergård. Innergården skyddas av en hög mur och samt en port vilket gör den såväl insynsskyddad som barnvänlig. Här finner man förutom vackra gräsytor och en trivsam damm även flertalet uteplatser.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - luftburen värme

Föreningen

Föreningens namn: Skansborg
Organisationsnummer: 726000-2238
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 8+9
Antal lägenheter: 7
Antal lokaler: 2

TV

Fastigheten är ansluten till Com Hem och dess grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften.

Internet

Internet kan tecknas separat med Com Hem mot en extra kostnad.

Månadsavgift

Avgift: 4 545 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv samt parkeringsplats.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Renoveringar

Stambyte gjort 2008
Omdragning av el 2011
Ommålning av fasad 2017
Takbyte 2017

Uteplats

Ingen balkong hör till bostaden men den översta vädringsbalkongen i trappuppgången nyttjas av de boende i den här lägenheten. Balkongen vetter mot föreningens innergård.

Bilplats

En parkeringsplats ingår i avgiften och följer lägenheten. Utöver detta finns även två gästparkeringar.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör vindsutrymmet fram till trappuppgång C som kan nyttjas som förråd, med förutom golvytan även är utrustat med 3 st mindre fack.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy