Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Trillans väg 47, Jarlaberg, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
4 532 SEK / mån
Rum
3 rum

Smakfullt renoverad med balkong i fritt söderläge

Smakfullt renoverad lägenhet med genomgående ekparkettgolv, gott om förvaring och balkong i fritt söderläge. Välkomnande hall med kapphylla och garderober. Stort och ljust vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och trivselmöblemang. I anslutning till vardagsrummet återfinns ett fullutrustat kök med vita köksluckor och gott om arbetsyta. Mysig matplats intill stort fönsterparti. Härifrån nås också den träbelagda balkongen med sol från morgon till sen eftermiddag. Dubbla sovrum varav det större med praktisk garderobsvägg. Stilfullt badrum från 2010 med kaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin finns. Vindsförråd en trappa upp.

Brf Uttern är en välorganiserad HSB-föreningen med flertalet faciliteter, såsom som bastu, festlokal och övernattningslägenhet. Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: brf-uttern.se.

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med bilfria innergårdar och närhet till flera skolor och förskolor. Ca 5 minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på runt en kvart. Från angränsande Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2025 förväntas också tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

I området ligger matbutiken Tempo, frisör och den populära restaurangen Jarlahof och ytterligare en bit bort ICA Maxi och Nacka Forum. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk och motionsspår och i Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy