Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östra Ansgarigatan 95C, Limhamn, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
3 284 SEK / mån
Rum
2 rum

Hemtrevlig tvårummare i genomgående fint skick!

Varmt välkomna till denna hemtrevliga tvårummare med balkong i välskötta brf Rosenvång 2. Här bor ni i en kvadratsmart och välplanerad lägenhet i genomgående gott skick. Både kök och badrum är renoverat så här kan ni flytta rakt in utan att behöva genomföra några större renoveringar. Bra förvaring i form av garderober i sovrum samt klädkammare i hallen.
Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens balkong i härliga väster. Fördelen med denna balkong är att ni inte har någon byggnad framför, här kan ni spendera många sköna timmar.

I Limhamn bor du i en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. På många sätt känns Limhamn mer som en egen liten stad än en del av Malmö. Här finns flera butiker, restauranger, delikatessbutiker och bibliotek. I småbåtshamnen finns Limhamns Fiskrökeri där du kan köpa färsk och rökt fisk med dig eller äta i restaurangdelen. I närheten finns både skolor och dagis. Kommunikationerna är mycket goda och från Limhamn tar du dig till övriga Malmö med enkelhet, men också till Lund och Köpenhamn.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy