Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ankdammsgatan 36, Skytteholm/Solna C, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80.1 kvm
Avgift
3 358 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekta trerummaren i högt läge i idylliska Skytteholm

Välkomna hem till denna stilrena trerummare i närhet till allt, perfekt för den mindre familjen! I ett hus beläget i klassiska och idylliska Skytteholm hittar du denna lägenhet - en optimalt planerad och charmig bostad i fint skick med stora sällskapsytor och ljusa färger. Här har man utnyttjat den stora hallen till fullo genom att sätta in flertalet garderober med skjutdörrar och skapat ypperliga förvaringsmöjligheter tillsammans med den befintliga klädkammaren. Lägenhetens sovrum är båda i god storlek där du från ena rummet når en fin balkong som utlovar timmar i solsken. Det stora vardagsrummet med gott om plats för både soffa, TV och annat vardagsrumsmöblemang har även möjlighet att hålla i sociala sammanhang med vänner då det finns bra med utrymme för större matplats.

Här bor du vid ett av Skytteholms trevligaste lägen - bara ett stenkast från Skytteholmsparken! Med en kort promenad når du Solna och Sundbybergs centrum och inom några minuter är du vid Mall of Scandinavia. Skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX biograf med Skandinaviens största dukar och VIP-salonger. Detta är utan tvekan ett av Solnas mest populära områden bland barnfamiljer.

Att bo i Skytteholm ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil. För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar med ett busstopp precis utanför dörren. En kort promenad bort tar dig tvärbanan hela vägen till Sickla udde via Alvik och Liljeholmen. Vid Solna C finns tunnelbanan som tar dig in till Stockholm City på ca 10 minuter. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C som hela vägen in till Stockholm.

I Brf Elektrikern bor ni i en förening som erbjuder låga avgifter och har en lokal på bottenvåning som hyrs ut till ett mysigt bageri. Kan detta boende bli mer optimalt?

Välkomna på visning!

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 80.1 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

103

Våning / hiss

Våning 9 av 12.
Hiss finns.

Byggnad

Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme
Elförbrukning: 1 500 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Elektrikern
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 103
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 5

Parkering: Finns 5 garageplatser för 750 kr/mån till dessa är det lång kö. I området råder det boendeparkering för 300 kr/mån eller ett säsongsmärke kostar 750 kr (gäller i tre månader mellan perioderna; juni-augusti, september-november, december-februari eller mars-maj).

TV och bredband: Kabel-TV och bredband finns både från ComHem och Bredbandsbolaget (telenor). Bredband från Bredbandsbolaget (telenor) ingår i avgiften 250/100 Mbit.

Föreningens renoveringar

2017 Samtliga radiatorer byts ut till ett värde om 1,5 milj. OVK besiktning godkänd. Reparation av avloppsstammen ute i gatan.
2016 Renovering av fastighetens ventilationssystem
2016 - 2017 Ny fläkt och nya spaltventiler i alla lägenheter. Målning av garagedörrar
2015 Ny trapphusbelysning
2013 Ny energisnål belysning med närvarokontroll
Installation av underjordsbehållare.
2013 Nya behållare för hushålls- samt
matavfall. Renovering fönster/dörrar markplan. Renovering av fönsterpartier/dörrar på Bageri/Frisör på markplanet. Rensning ventilationskanaler. OVK besiktning
2013 Renovering f.d. pannrum och mangelrum samt förråd
2012 - 2013 Sanering och målning
2010 OVK besiktning, ventilationsöversyn. Målning av hallar och trapphus.
Renovering hissar
2009 Byte av hissmaskiner och styrsystem. Byte vissa fönster bageri. Nya fönsterkarmar och ny dörr mot
uteplats. Dränering runt hus.
2008 Ny uteplats för bageri och nya
cykelställ
2007 Omläggning av tak. Renovering källaren.
2006 Renovering av hisskorgar
2005 Rörstambyte. Elstambyte

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 120 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-06-30

Månadsavgift

Avgift: 3 358 SEK / mån

Driftskostnad

730 SEK varav:
Försäkring: 320 SEK
Elektricitet: 410 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.49990 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy