Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 675 000 SEK
Adress
Fregattvägen 6, Bodal, Lidingö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55 kvm
Avgift
2 211 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerat i solid förening

Föreningen upplåter denna välplanerade 2:a en halv trappa upp! Rymlig hall med klädkammare. Sovrum med inbyggda garderober och öppning till både kök och vardagsrum. Vardagsrum med utgång till balkong i söder. Hiss och förråd i huset. Ljus och luftig med stor potential! Välskött förening med god ekonomi.

Beskrivning

Rymlig hall med plats för avhängning, badrum samt en stor klädkammare. Rakt fram ligger köket med matplats för fyra personer och genomgång till sovrummet vilket även nås från vardagsrummet. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med ekparket och stort fönsterparti mot söder. Utgång till en härlig balkong i söder.

Kök av äldre standard med välbevarade skåpsluckor, rostfri diskbänk med två hoar, bänkskivor och vitt kakel. Kyl/frys (ElektroHelios) och spis (Husqvarna). Städskåp och skafferi finns.

Renoverat badrum med blåa klinkers och golvvärme, kaklade vägger i vitt med bård, tvättställ, toalett och badkar. Förberett för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning 2017 Planlösning Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Lidingö kommun, Skattesats 31.28%.

Församling

Lidingö.

Storlek

Boarea 55 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

14

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Våningsplan 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1960

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Roslagsskutan 5
Organisationsnummer: 769608-9841
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 14
Antal lägenheter: 110
Antal lokaler: 0

Parkering: Parkeringsplats går att hyra för 260 kr/mån. Parkeringsplats med eluttag går att hyra för 358 kr/mån. F.n. är det kö till parkeringsplatserna. Boendeparkering är infört i området samt parkering med p-skiva.

TV och bredband: TV via kabelnät (ComHem).
Bredband via kabelnät (ComHem).

Gemensamma utrymmen: Det finns cykelförråd, barnvagnsrum och två tvättstugor. Möjlighet finns att hyra ett extra förråd. Viss kö kan förekomma.

Föreningens renoveringar

Förening med välskött fastighet. Följande renoveringar har gjorts:

-Byte av portar, nytt passersystem, bokningsystem för tvättstuga (2019)
-Byte av hissar (2019)
-Fasad och balkonger (2016)
-Byte av fönster (2015/2016)
-Byte av tak i låghusen (2015)
-Nytt fläktsystem och rensning av kanaler (2013)
-Stambyte (2011/2012)
-Nya elstigar (2011/2012)
-Omdragning av el, nya kontakter och ny elcentral i lägenheten (2011/2012)

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 99 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-12-07

TV

Ansluten till kabelnät (ComHem).

Internet

Bredband via kabelnät (ComHem).

Månadsavgift

Avgift: 2 211 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.64010 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Förening med välskött fastighet. Följande renoveringar har gjorts:

-Stambyte (2011/2012)
-Nya elstigar (2011/2012)
-Omdragning av el, nya kontakter och ny elcentral i lägenheten (2011/2012)
-Nytt fläktsystem och rensning av kanaler (2013)
-Byte av tak i låghusen (2015)
-Byte av fönster (2015/2016)
-Fasad och balkonger (2016)
-Byte av hissar (2019)
-Byte av portar, nytt passersystem, bokningsystem för tvättstuga (2019)

Uteplats

Skön balkong i söder. Möjlighet till inglasning finns.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra för 260 kr/mån. Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 358 kr/mån. F.n. är det kö till parkeringsplatserna. Boendeparkering är infört i området och parkering med p-skiva.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, barnvagnsrum och två tvättstugor. Till lägenheten hör ett källarförråd. Möjlighet finns att hyra ett extra förråd. Viss kö kan förekomma.

Övrigt

Omtyckt och populärt boende med gångavstånd till både Larsbergs centrum och Baggeby torg där det finns mataffär, restauranger och butiker. Två minuters promenad till Bodals skola, förskolor samt närhet till trevliga promenadstråk längs med vattnet med nybyggt trädäck. Rolig lekplats finns längst in på Fregattvägen.

3-4 minuters promenad till Lidingötåget. 5 minuter till Ropstens T-bana med Lidingötåget eller buss. Det tar ca 20 minuter att åka kommunalt till T-centralen. Med bil tar det ett par minuter till Ropsten och knappt 15 minuter till Stockholms innerstad.

Besök gärna föreningens hemsida: www.roslagsskutan5.se

Vägbeskrivning

Efter Lidingöbron, följ Södra Kungsvägen och tag höger vid Preemmacken (Bodalsvägen). Följ Bodalsvägen och tag sedan första höger efter Bodalsvägen 20. Följ våra skyltar SkandiaMäklarna till Fregattvägen 6. VÄLKOMMEN

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy