Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
795 000 SEK
Adress
Petersbergsgatan 29 C, Våxnäs, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73 kvm
Avgift
5 048 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÄLPLANERAD TREA

Ljus och fräsch lägenhet med bra läge nära Våxnäs centrum. Rymlig lägenhet högt upp i huset utan insyn. Kök från 2016. Lättmöblerat vardagsrum med fönster och utgång till inglasad balkong. Badrum med klinkergolv i samband med ROT-renoveringen 2011-2012. En möjlighet för den som vill sätta personlig prägel på nya bostaden.

Beskrivning

HALL
Välkomnande och fräsch hall. Laminatgolv, grå tapet, avhängning för ytterkläder och vit panel i taket. Här finns även en stor klädkammare med flertalet hyllor.

PASSAGE
Laminatgolv, målad väv på väggarna och vit takpanel, två garderober.

SOVRUM 1
Laminatgolv, ljusa tapeter, vitbetsad takpanel, fönster som ger trevligt ljusinsläpp och vädring.


VARDAGSRUM
Rymligt och fint vardagsrum. Laminatgolv, vita väggar, två fönster i två väderstreck samt utgång till inglasad balkong.

DUSCH/WC
Ljust och fräscht badrum från 2011. Klinkergolv och helkaklade väggar, spotlight tak, eluppvärmd handdukstork, fönster som ger vädring och ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Laminatgolv, vita väggar samt fondvägg, skjutdörrsgarderob med glasdörrar, fönster som ger bra ljusinsläpp.

KÖK
Renoverat 2016. Laminatgolv, vita väggar och tak, häll, varmluftsugn, fläktutsug, kyl/frys, städskåp och skafferi. Kakel över diskbänk en och två fönster för trevligt ljusinsläpp.

Dokument (pdf)

BRF Stadgar Brf Spånet BRF regbevis 2032 Spånet BRF Energideklaration BRF Årsredovisning HSB BRF SPÅNET I KARLSTAD 2017.pdf Stadgar Brf Spånet regbevis 2032 Spånet Energideklaration 2999961_1-40-4_3D_print Årsredovisning 2013

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun, Västerstrand församling. Skattesats 34.18%.

Storlek

Boarea 73 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

0027

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Våningsplan 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1962
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mek ventilation

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB BRF SPÅNET I KARLSTAD
Organisationsnummer: 773200-1297
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0027
Antal lägenheter: 27
Antal lokaler: 0
Föreningen består av ett hus med sammanlagt 3 trappuppgångar och har adress Petersbergsgatan 29. I huset finns 6 st 1 rok, 9 st 2 rok och 12 st 3 rok.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Gjensidige forsikring ASA. Försäkringen innehåller även gemensamt bostadsrättstillägg. Byggnaderna innehåller 27 bostäder.

Föreningens renoveringar

ROT-renovering genomfördes under hösten 2011. Samtidigt byttes huset samtliga fönster och ventilationsåtgärder vidtogs med bland annat värmeeåtervinning. Inom de kommande fem åren kommer byte av rökluckor samt soprumsdörrar genomföras, vilket skall finansieras med egna medel.

Energideklaration

Energiprestanda: 129 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till ComHem.

Internet

Bredband genom Bredbandsbolaget

Månadsavgift

Avgift: 5 048 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

550 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 400 SEK
Driftkostnaden är beräknad enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.70782 %
Reparationsfond: 420 SEK

Uteplats

Balkong, inglasad

Bilplats

P-plats, separat kö.
Garage, separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och tvättstuga.

Övrigt

Lugnt läge nära I2 skogen för promenader och motion. Bra kommunikationer till centrum och köpcentret Bergvik men även ett stenkast till Våxnäs centrum med mataffär och bank.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy