Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekholmsvägen 89, Ekholmen, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
87 kvm
Avgift
4 281 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus, mysig och fräsch trea med perfekt läge i trygga och idylliska Ekholmen

I ett trivsamt och barnvänligt område finns nu möjlighet att förvärva en välplanerad bostadsrätt om tre rum fördelade på 87 kvadratmeter. På Ekholmsvägen 89 bor du med eget insynsskyddat uterum samt lummig trädgård med eftermiddagssol/kvällssol. Denna bostad, som är i genomgående fräscht skick, erbjuder bland annat bra förvaringsmöjligheter och fint ljusinsläpp - ett hemtrevligt boende med sociala ytor, egen stor uteplats och lättmöblerade rum. Här saknar du inget!

Bostaden disponeras om ett ljust och funktionellt kök med bland annat diskmaskin, ett större badrum med dusch och tvättmaskin samt ett luftigt och ljust vardagsrum med stora sociala ytor- perfekt för sociala sammanhang. Totalt finns det två sovrum som är ljusa och harmoniska. Bostaden kan efter eget tycke och smak göras om till en fyrarummare om så önskas. Klädkammare finns inuti bostaden likaså ett väl tilltaget uteförråd som nås via uterummet.

Brf Nedre Aspnäset är en nybildad och välskött förening med goda hyresintäkter och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, lekplats, gästparkering, parkeringsplats och garage. I månadsavgiften om 4 281 kronor ingår värme, vatten, kabel-tv, garageplats. Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som vill bo i ett lugnt område och i oslagbar boendemiljö! Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matbutiker. Utmärkta kommunikationer finns som tar dig vidare in till Linköping på 15 minuter.

Tillträde kan ske som tidigast i början av Oktober. Missa inte detta tillfälle! Varmt välkommen på visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy