Visningar

sön 24 feb 13:00 - 14:00
Välkommen att boka visningstid via vår hemsida!
mån 25 feb 17:00 - 17:30
Välkommen att boka visningstid via vår hemsida!
Pris
1 795 000 SEK / eller högst bjudande
Adress
Luntgatan 35, Centralt, Norr, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
4 514 SEK / mån
Rum
2 rum

Två rum och kök med inglasad balkong!

I ett nyproducerat hus med stor hiss ligger denna hörnlägenhet med inglasad balkong mot innergården. Lägenheten har hög standard med högt i tak, granitbänkskiva i kök och alla fönster samt inmålade lister. Bra planlösning med fönster åt tre håll samt walk-in-closet i sovrummet. Stabil förening där värme, vatten, kabel-TV, bredband och elabonnemang ingår i avgiften. Trevligt läge med närhet till Folkparken, centralstationen och city. Välkommen hem!

Beskrivning

Hall med klinkergolv och målade väggar. Inre hall har parkettgolv, målade väggar samt en garderob.

Vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Här finns utgång till stor inglasad balkong om 10 kvm med nylagt laminatgolv.

Kök med parkettgolv och målade väggar. Utrustning: Kyl/frys, diskmaskin, Micro, ugn, glaskeramikhäll samt köksfläkt.

I passagen in till sovrummet finns linneskåp samt en garderob.

Sovrum med parkettgolv och målade väggar. I anslutning till sovrummet finns en klädkammare med parkettgolv och målade väggar.

Duschrum med klinkergolv samt kaklade väggar. Här finns wc, handfat med kommod, kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt handdukstork.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF ÅR 2016 BRF Folkparken i Norrköping inkl revisionsberättelse BRF Stadgar Brf Folkparken Energideklaration Brf Folkparken.pdf Årsredovisning 2017 Brf Folkparken.pdf Stadgar Brf Folkparken.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kroken 29, Norrköping kommun,

Storlek

Boarea 67 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1621

Våning / hiss

Våning 2 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Folkparken
Organisationsnummer: 769629-5414
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1621
Antal lägenheter: 77
Antal lokaler: 2
Föreningen består av 77 lägenheter och 2 lokaler.

Energideklaration

Energiklass: D
Energiprestanda: 91 kWh/kvm år.
Datum: 2018-01-29
Status: Utförd

TV

Tv-anslutning via Comhem, grundutbud ingår i månadsavgiften

Internet

Internetanslutning via Comhem ingår i månadsavgifen, 100 Mbit/s

Månadsavgift

Avgift: 4 514 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband (100 mbit), tv samt elabonnemang Utöver denna tillkommer ett schablontillägg för elförbrukning om 250 kr.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.16408 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Inglasad balkong om 10 kvm.

Bilplats

Föreningen har garageplatser, till dessa är det separat kö. Kostnad: 800:-/mån. Boendeparkering tillämpas i området fn 250:-/mån

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy