Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
13 995 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Sjögatan 14C, lgh 1202, Falsterbo, Falsterbo
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
140 kvm
Avgift
3 285 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Intresserad av en av Falsterbos allra bästa våningar? Tänk er 140 kvadrat i två plan och en takterrass med hänförande havsutsikt i rakt söderläge. Därtill har man jättefin kontakt med både kyrkbacken och möllan i norr, och stadsparken i öster! Interiören är av högsta kvalitet men samtidigt lite stramt elegant. Missa inte denna chans.

Beskrivning

RUMSBESKRIVNING
Entré på våning tre (hiss ligger just intill) med klädförvaring bakom varmtonad ekfanér. Ett badrum ligger till vänster och till höger öppnar det stora utrymmet som utgör vardagsrum, matsal och kök upp sig. Längst hela detta utrymme löper en enorm söderbalkong med havsutsikt. En inbyggd kamin med intilliggande vedhylla säkrar trivseln under höst- och vinterkvällarna. Köket avgränsas utåt med en köksö som bjuder in till samvaro över gränserna. Planet hyser också två sovrum, båda med bra klädförvaring bakom ekdörrar i skjutdörrsformat. Ett av sovrummen har en härlig balkong som vetter ut mot parksidan. Kontakten med kyrkbacken är slående i båda sovrummen. Övre plan inleds med ett otroligt härligt allrum med 4 och 30 upp i nock, sittbänkar invid de stora fönstren ut mot takterrassen. Längst in finns ett helt ljuvligt master bedroom med en-suite-badrum och egen utgång till den makalösa terrassen utanför. Här finns också en balkong ut mot parken.

KÖK
Stort och stilsäkert kök med öppen planlösning ut mot intilliggande sociala utrymmen samt en rejäl köksö med en upphöjd kantskiva, perfekt för servering eller kanske mingelglaset. Den mellangrå köksinredningen kommer från Skellefteå Snickericentral och bänkytorna är i granit. Maskinparken är signerad Gaggenau och består av både helintegrerade och integrerade enheter; Diskmaskin, induktionshäll, utsugsfläkt, kyl & frys, ugn och mikro. En vinkyl står dessutom under köksön. Köket har en egen utgång till balkongen i söder.

BADRUM
Fantastisk nivå på badrummen; kalksten, varmtonad ekfanér och kvalitativa val av porslin och blandare. Det nedre planets badrum hyser även tvättutrustningen med tvättmaskin och torktumlare från Miele.

Ovanvåningens badrum ligger en-suite till sovrummet och planet hyser även en gäst-wc.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Intygsgiven Ek.plan Sjögatan i Falsterbo BRF Stadgar 2017 Sjögatan i Falsterbo BRF Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Vellinge kommun, Skattesats 30.42%.

Församling

Skanör-Falsterbo.

Storlek

Boarea 140 kvm. Enligt bygghandling.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

C1202

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Lägenheten utgörs av två våningsplan; 3 och 4.
Hiss finns.
Hiss till våning 3.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Egen frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sjögatan i Falsterbo
Organisationsnummer: 769628-2610
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: C1202
Antal lägenheter: 21
Antal lokaler: 0

Brf Sjögatan i Falsterbo är en äkta föreningen som bildades 2014. Föreningen omfattar 21 lägenheter och 6 garage som alla upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även en övernattningslägenhet som även används för föreningens möten.

Ekonomi
SBC sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
-Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1163 kr år 2019).
-Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (465 kr år 2019).

Garage/parkering
Hyra för bilplats tillkommer som ett obligatoriskt tillägg, 300 kr/mån.

Internet

Fiber (eget abonnemang tecknas för tv och bredband).

Månadsavgift

Avgift: 3 285 SEK / mån
Kallvatten, trappstädning och miljöhus

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

2 100 SEK varav:
Elektricitet: 2 100 SEK
Avser ungefärlig elkostnad inkl värmepump.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Andel av årsavgiften: 0.05048 %

Uteplats

Utöver takterrassen finns ytterligare tre balkonger.

Bilplats

Parkeringsplats hyrs för 300 kr/månad (ingår i avgiften).

Närområde

Allmänt om området: Sveriges sydvästra spets är ett område som präglas av havet och historiens vingslag. Falsterbo blev ett rikt samhälle under medeltiden och än idag är det ett av landets mest välmående områden. I söder ligger de stora paradvillorna vid lugna gator och stora trädgårdar. Men övriga Falsterbo har också ett vackert arkitektoniskt uttryck med villor och gatuhus ur olika tidsepoker.

Stranden i både väster och söder ramar in Falsterbo med sin vita sand och gör att havet alltid känns nära. Här finns vackra dyner med färgglada badhytter och längst ner i sydväst naturskyddsområdet Måkläppen. Det har ett fantastiskt fågelliv och är en plats som sälar gärna vistas i. För golfspelaren finns både Flommens golfklubb och Falsterbo golfklubb att roa sig på.
Falsterbo är ett levande samhälle med butiker, kultur, restauranger, och all annan tänkbar service. För barnen finns förskola och skola upp till årskurs nio. Allt inom gångavstånd inne i samhället.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy