Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 475 000 SEK / Eller högstbjudande
Adress
Symfonigatan 29C, Hestra, Borås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
92.5 kvm
Avgift
5 186 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad etagelägenhet med dubbla balkonger

Välkomna till denna etagelägenhet byggt 2017. Öppna sällskapsytor och två helkaklade badrum är bara några av fördelarna med denna bostad. Från gatan är entréplan beläget en trappa upp. Till lägenheten hör ett ordentligt förråd och föreningen erbjuder uppvärmt cykelförråd och trevliga sittmöjligheter utomhus.

Lägenheten erbjuder genomgående ekparkett, fina materialval och mycket ljusinsläpp från två väderstreck.

Hestra är naturnära beläget i ett barnvänligt område. Byttorpsjön ligger endast några miunters promenad bort och passar för såväl barnvagnspromenaden som löparspår för den hurtiga. Här erbjuds även närhet till Rya Åsar och dess vandringsleder, naturstigar och flera fina utsiktsplatser. Hestra erbjuder dessutom närhet till förskolor och skolor, bland annat till Hestra Midgård, där det finns fritidsgård, bibliotek, restaurang och idrottshall utöver skolverksamhet.

Bra kommunikationer på endast några minuter med buss till centrala Borås och även närhet till påfart av Riksväg 40.

Välkomna till denna unika chans!

Beskrivning

Rymlig hall med avhängningsmöjligheter till vänster. Här finns ett utav två badrum med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, WC, kommod och dusch.

Köket är ljust och erbjuder plats för matbord till 4-6 personer. Gott om förvaringsmöjligheter. Från köket når ni bostadens balkong i österläge, d.v.s. att här kan ni njuta av morgonkaffet när vädret tillåter.

Vardagsrummet är också beläget på entréplan. Här kan man, om så önskas, sätta upp en vägg och få till ett ytterligare sovrum. I dagsläget går här att möblera som ett stort vardagsrum och matplats.

Trappan tar dig upp till andra våning, som erbjuder dig tre sovrum, varav ett är något mindre vilket gör det perfekt som kontor eller barnrum.

Helkaklat badrum med dusch, WC och kommod. På detta plan finns ytterligare en balkong, denna i västerläge, vilken ger dig tillgång till solnedgång. Stor härlig altan med plats för både loungegrupp och bord.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning

Bostadsfakta

Kommun

Kantaten 2, Borås kommun.

Storlek

Boarea 92.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

4 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

41101

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Då lägenheten har två plan, tillhör både våning 2 och 3 lägenheten.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: FTX ? Ventilation med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Trädgårdsstaden 2
Organisationsnummer: 769630-6112
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 41101
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 0

Föreningen har på fastigheten Kantaten 4 uppfört flerbostadshus och radhus om totalt 48 bostäder som var färdigställda under 2017. Adress är Symfonigatan i Borås.

Parkering: Föreningen tillhandahåller Carports och P-Platser. Varje bostadsrättshavare erbjuds P-plats.
Carport 400kr/mån.
P-Plats 300kr/mån.
Besöksparkering finns i området.

TV och bredband: TV via Telia med TV-Paket Lagom ingår i avgiften.
Bredband via Telia med 100Mbit ingår i avgiften.
IP-Telefoni (fast avgift) ingår i avgiften.

TV

Basutbudet Telia Triple Play med TV-paket Lagom ingår i månadsavgiften.

Internet

Fastigheten är ansluten till Telias Fibernät och i lägenheten finns ett nätverk installerat med bredbandsuttag i de flesta av rummen. I månadsavgiften ingår 100/100 Mbits internetanslutning samt den fasta avgiften för ett telefonabonnemang.

Månadsavgift

Avgift: 5 186 SEK / mån
Inkl. värme

Driftskostnad

385 SEK varav:
VA: 385 SEK
Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring, men du som bostadsrättshavare behöver teckna en egen hemförsäkring. Kontakta ditt försäkringsbolag då premien kan variera. Fliken VA är föreningens preliminära debitering för vatten per månad. Ytterligare kostnad som tillkommer är hushållsel.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.43635 %
Andel av årsavgiften: 2.43636 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1162 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Till bostaden hör två balkonger, en med utgång från köket i österläge och en med utgång på andra våning i västerläge.

Bilplats

P-platser och carport administreras inledningsvis av föreningens styrelse med hjälp av Lots Ekonomi. Cykelparkering sker i cykelrummet eller på andra anvisade platser.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy