Redo

Visningar

mån 15 apr 17:00 - 17:30
Välkommen på visning
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Strandvägen 2, Herrhagen, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
58 kvm
Avgift
3 978 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

NYTT KÖK OCH SAGOLIK VATTENUTSIKT

Varmt välkommen till Strandvägen 2 och en av gatans bästa utsiktslägen! Med en inglasad balkong i väster får ni här direkt utsikt och närkontakt med vattnet och de grönskande omgivningarna. HTH-Köket är helrenoverat 2018 i en stilren och modern tappning. Induktionshäll, inbyggd kyl & frys, diskmaskin samt ugn och mikro i arbetshöjd. Gott om utrymme för soffgrupp och soffa i vardagsrummet med öppen planlösning till köket och balkongen. Vardagsrummet och köket har även genomgående nya ytskikt. Vidare finner ni ett helkaklat badrum med duschhörna och tvättmaskin/torktumlare. Sovrum samt ytterligare ett rum som kan användas som barnrum, kontor eller dressing room.

Under bostaden finns varmgarage, förråd, cykelförråd, samt övernattningsrum. Förening med stabil ekonomi där internet (100 mbit) ingår i månadsavgiften!

Promenadavstånd till Karlstad Centrum och bussar som tar dig runt om i stan samt direktbuss till Universitetet. Ett stenkast bort finns restauranger och matvaruaffär. Området Herrhagen är förövrigt ett lugnt område med närhet till vatten och grönområden. En trevlig park och badplats från brygga finns endast ett stenkast bort.

Varmt välkommen hem!

Beskrivning

HALL
När ni kliver in genom dörren finns en stor garderobsvägg från 2018 med bra förvaringsmöjligheter. Avhängning för ytterkläder direkt till vänster.

BADRUM
Helkaklat badrum med avlånga, vita kakelplattor samt ett grått klinker med underliggande golvvärme. Dusch bakom vikväggar i klarglas, handdukstork, wc och ett snyggt handfat i kommod med badrumsskåp. Tvättmaskin med inbyggd torktumlare från Bosch.

SOVRUM
Modernt sovrum med ljusgråa väggar samt en fondtapet. Längs med ena väggen löper en långsmalt fönster för ett bra ljusinsläpp. Gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Smidig skjutdörr intill rummet.

RUM
Intill sovrummet finns ytterligare ett rum som exempelvis kan användas som dressing room, kontor eller barnrum. Parkettgolv och vita väggar. Garderoberna följer köpet.

KÖK
Det gedigna HTH-köket från 2018 ligger i öppen planlösning med vardagsrummet. Bra belysta arbetsytor i laminat med en centrerad indukstionshäll och bakomliggande vitt kakel. Inbyggd kyl & frys, ugn och mikro i arbetshöjd samt diskmaskin. Köksluckorna går i en modern ljusgrå ton med en vitrinskåpsdel som snyggt bryter av. Ett kök som håller hög klass och finish!

VARDAGSRUM
Lättmöblerat vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matsalsbord. Glasväggen mot den inglasade balkongen ger ett stort ljusinsläpp och skapar en känsla av rymd. Genom dubbeldörrarna i glas kliver ni ut på balkongen. Fantastik utsikt över vatten och pråmkanalen samt på sommaren den lummiga allén längs med Strandvägen. Här njuter ni av eftermiddags- och kvällssolen. Ett av gatans bästa läge!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration BRF Stadgar Årsredovisning 2016 Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun, Skattesats 34.19%.

Församling

Karlstads domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 58 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2,5 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

0233

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2006
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Glasberget 29
Organisationsnummer: 769624-2507
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0233
Antal lägenheter: 36
Antal lokaler: 0
Föreningen består av 36 lägenheter fördelade på 6 st hus och är belägen på Strandvägen i Karlstad. Det finns två soprum, ett på Strandvägen 4 och ett på Strandvägen 8. I varmgaraget som under hela byggnaden finns även cykel- och barnvagnsparkering, källarförråd samt gästlägenhet.

http://www.brfglasberget29.se/
Förvaltas av: Förvaltnings AB Graden

Energideklaration

Energiprestanda: 162 kWh/kvm år.
Status: Utförd

TV

ComHems grundutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Lägenheten är ansluten till Telias fibernät vilket ingår i månadsavgiften, ca 100 mbit.

Månadsavgift

Avgift: 3 978 SEK / mån
Ingår: Värme, vatten, tv, bredband

Driftskostnad

375 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.77780 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad balkong i västerläge om ca 9 m²

Bilplats

Garageplats kostar 550 kr/mån.
Ingen ledig plats i garaget, men heller ingen i kö (2019-03-11).

Gratis parkering finns längs med Strandvägen.

Övriga utrymmen

Källarförråd följer bostadsrätten

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy