Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
13 850 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Sjögatan 14D, lgh 1201, Falsterbo, Falsterbo
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
192.3 kvm
Avgift
4 555 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Etagevåning med enorm takterrass där både havet och stadsparken ges full rättvisa. Med direkt utblick mot Falsterbo Stadspark, och flera anrika kännemärken som kyrkan och den klassiska möllan har man här en fantastisk våning, knappt 100 meter från en av norra Europas allra främsta stränder. Materialvalen är av yppersta klass och nogsamt utvalda av arkitekten för att gå hand i hand med den eleganta platsen. Svenskbyggt kök, kalksten, ek och läder. Välj mellan tre sköna balkonger, tänd en brasa i kaminen eller bara välkomna lugnet som den här magiska platsen bjuder. Hiss finns, liksom egen parkeringsplats.

Beskrivning

RUMSBESKRIVNING
Välkomnande entréhall med vältilltagna klädavhängningsytor. Direkt på höger sida finns ett kontor/mindre sovrum, följt av en master bedroom-sektion som utöver det fina sovrummet med morgonbalkong, innefattar ett en-suite-badrum och en rejäl klädkammare. I anslutning ligger även tvättstugan. På den motsatta sidan från entrén sett finns en gäst-wc med dusch och ett fint sovrum med västerbalkong, vilken även nås från de sociala ytorna. Hela den resterande delen av våningsplanet skapar en enda stor yta där kök, matplats och vardagsrum nästan omärkbart glider över i varandra. Centralt på den bortre väggen finns en kamin som bidrar till den naturnära känslan som hela projektet utstrålar. På var sida om kaminen finns skjutdörrar ut mot en fransk balkong respektive den tredje balkongen med magisk utblick över Falsterbo stadspark, kyrkan och möllan.

Våning två domineras av den läckra ateljén med hissnande takhöjd, fransk balkong mot väster samt den enorma takterrassen med utekök, öppen spis och fönsterlösa taköppningar där ljuset får fritt spelrum. Man kan nästan ta på stadsparken i öster och utblicken ut över havet i sydväst är imponerande. Våningsplanet hyser även ett badrum samt ett fint sovrum med takfönster.

KÖK
Stort och stilsäkert kök med öppen planlösning ut mot intilliggande sociala utrymmen. Den mellangrå köksinredningen kommer från Skellefteå Snickericentral och bänkytorna är i kalksten. Maskinparken är signerad Gaggenau och består av både helintegrerade och integrerade enheter; Diskmaskin, induktionshäll, utsugsfläkt, kyl & frys, ugn och mikro.

BADRUM
Fantastisk nivå på de tre badrummen; varmtonad kalksten och högkvalitativa val av porslin och blandare. Ett av badrummen på nedre plan ligger en-suite till master sovrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Intygsgiven Ek.plan Sjögatan i Falsterbo BRF Stadgar 2017 Sjögatan i Falsterbo BRF Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Vellinge kommun, Skattesats 30.42%.

Församling

Skanör-Falsterbo.

Storlek

Boarea 192.3 kvm. Enligt bygghandling.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

D1201

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Etage av våning 3 och 4.
Hiss finns.
Hiss upp till lägenhetens första etage (vån 3).

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Egen frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sjögatan i Falsterbo
Organisationsnummer: 769628-2610
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: D1201
Antal lägenheter: 21
Antal lokaler: 0

Brf Sjögatan i Falsterbo är en äkta föreningen som bildades 2014. Föreningen omfattar 21 lägenheter och 6 garage som alla upplåts med bostadsrätt. I föreningen finns även en övernattningslägenhet som även används för föreningens möten.

Ekonomi
SBC sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
-Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1163 kr år 2019).
-Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (465 kr år 2019).

Garage/parkering
Hyra för bilplats tillkommer som ett obligatoriskt tillägg, 300 kr/mån.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Internet

Fiber (eget abonnemang tecknas för tv och bredband).

Månadsavgift

Avgift: 4 555 SEK / mån
Inkl parkeringsplats, kallvatten, trappstädning och miljöhus.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

2 100 SEK varav:
Elektricitet: 2 100 SEK
Avser ungefärlig elkostnad inkl egen frånluftsvärmepump.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.06537 %
Andel av årsavgiften: 6.70833 %

Uteplats

Utöver takterrassen finns ytterligare tre balkonger.

Bilplats

Parkeringsplats ingår i avgiften.

Övriga utrymmen

Övernattningslägenhet finns i föreningen.

Närområde

Allmänt om området: Sveriges sydvästra spets är ett område som präglas av havet och historiens vingslag. Falsterbo blev ett rikt samhälle under medeltiden och än idag är det ett av landets mest välmående områden. I söder ligger de stora paradvillorna vid lugna gator och stora trädgårdar. Men övriga Falsterbo har också ett vackert arkitektoniskt uttryck med villor och gatuhus ur olika tidsepoker.

Stranden i både väster och söder ramar in Falsterbo med sin vita sand och gör att havet alltid känns nära. Här finns vackra dyner med färgglada badhytter och längst ner i sydväst naturskyddsområdet Måkläppen. Det har ett fantastiskt fågelliv och är en plats som sälar gärna vistas i. För golfspelaren finns både Flommens golfklubb och Falsterbo golfklubb att roa sig på.
Falsterbo är ett levande samhälle med butiker, kultur, restauranger, och all annan tänkbar service. För barnen finns förskola och skola upp till årskurs nio. Allt inom gångavstånd inne i samhället.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy