Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK / bud
Adress
Munkhagsgatan 98E, Johannelund, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66.5 kvm
Avgift
2 961 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus och fräsch trea med sociala ytor, fint ljusinsläpp och stora fönster i lugna Johannelund.

Varmt välkommen till denna trerummare om 66.5 kvadratmeter i populära och trygga Johannelund. Här finner du en ljus, fräsch och mysig lägenhet med sociala ytor, fint ljusinsläpp och stora fönster. Bostaden disponeras om ett öppet, ljust och lättmöblerat allrum med stora fönster som ger ett härligt genomgående ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffa och matgrupp vilket gör detta rum till hjärtat i lägenheten. Det yteffektiva och funktionella köket är från 2009 och är i genomgående vita köksluckor och rymmer plats för matbord samt stolar. Till lägenheten hör också två sovrum, ett badrum samt en mysig och rymlig balkong med lättmöblerade ytor.

RBF Trumspelaren är en välskött och gammal förening med mycket god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, gym och lekplats. I månadsavgiften om 2 961 kronor ingår bredband, värme, tv och ett väl tilltaget källarförråd.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker kombinationen av en äldre lägenhet och en oslagbar boendemiljö! I området Johannelund tar du dig enkelt in till city via buss, cykel eller genom promenad. I stadsdelen finns även koloniområdena Emmalund och Ådala såväl som Johannelundsbadet enbart ett stenkast från bostaden. Här bor man i vackra kvarter med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en stor och öppen hall med klädhängare och platsbyggda garderober. Hallen har vitmålade väggar och vackert trägolv.

Kök
Stilrent och ljust kök från IKEA med rejäl köksbänk, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Köket har tapetserade väggar och ljusa väggar och ljust golv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett socialt och ljust vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är harmoniskt och inbjudande med plats för stora garderober och fint ljusinsläpp. Ljusa väggar samt rosa väggar och laminatgolv.

Sovrum 2
Ljust och väldisponerat sovrum/arbetsrum med goda förvaringsmöjligheter. Fönster mot innergård.

Badrum 2
Praktiskt badrum med våtrumstapet och våtrumsmatta. Här finns toalett, dusch och handfat.

Balkong 1
Lummig och mysig balkong med lättmöblerade ytor. Här har man utsikt mot den trevliga innergården. Balkongen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Trumspelaren Stadgar.pdf Brf Trumspelaren Årsredovisning 2018 Energideklaration Munkhagsgatan 98E

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Linköpings Johannelund.

Storlek

Boarea 66.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

65

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1957
Byggnadstyp: Höghus
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Övrigt: Hall målades om 2019
Kök från Ikea 2009

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: RBF Trumspelaren
Organisationsnummer: 722000-2146
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 65
Antal lägenheter: 627
Antal lokaler: 0

Föreningen innehar adresserna Munkhagsgatan 46-126 och består idag av 627 lägenheter samt några kommersiella lokaler.

Föreningens ekonomi

Föreningen höjde avgiften med 3% sommaren 2019.

Föreningens renoveringar

1993-1995: Stambyte
2012: Byte balkongdörr
2012: Byte balkongfönster
2017: Uppgradering av Hissar
2018: pågående: Uppgradering av undercentral för varmvatten, säkerställer värme, varmvatten distribution.
2019: nya tvättmaskiner i tvättstuga i hus 118

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 139 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2028-06-12

TV

TV via Bredbandsbolaget vilket ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Vid nytt abonnemang tillkommer en anslutningsavgift. Även IP-telefoni finns.

Månadsavgift

Avgift: 2 961 SEK / mån

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.16260 %
Andel av årsavgiften: 0.16325 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

1993-1995: Stambyte
2012: Byte balkongdörr
2012: Byte balkongfönster
2017: Uppgradering av Hissar
2018 - pågående: Uppgradering av undercentral för varmvatten, säkerställer värme, varmvatten distribution.

Uteplats

Balkong i nordostläge.

Bilplats

P-platser på stora parkeringen, utmed Munkhagsgatan, tilldelas från föreningen och i mån av tillgång. Önskar man p-plats på gården måste man anmäla sitt intresse för detta och ställa sig i kö. Separat kö till parkeringsplats på innergården. Lång kö till garageplats.

Övriga utrymmen

Källarförråd samt matkällare. Klädförråd inuti bostaden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy