Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK
Adress
Tallmovägen 22, Lekeryd, Lekeryd
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
83 kvm
Avgift
5 778 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad trerummare med radhuskänsla på naturnära och attraktivt läge!

På idylliska Tallmovägen är denna trivsamma bostaden med riktig radhuskänsla belägen. När du kliver innanför tröskeln i denna trea möts du av en välplanerad och trevlig lägenhet med utmärkt planlösning, sociala ytor och härlig atmosfär. Bostaden är insynsskyddad och har dessutom vackert ljusinsläpp från två väderstreck.

Här finns ett trevligt och välplanerat vardagsrum samt ett fräscht och stilrent kök. Lägenheten har två sovrum och badrummet är rymligt och funktionellt. Mycket goda förvaringsmöjligheter finns också i tillhörande förråd. Alltså ett trivsamt och praktiskt boende som passar de flesta!

Riksbyggen Brf Lekerydshus Nr 1 är en trevlig och välskött förening med god ekonomi och en härlig atmosfär. Lägenheten har ett attraktivt läge nära det bästa Lekeryd har att erbjuda och är perfekt för familjen som ställer höga krav på sin boendemiljö! För att nämna några av bekvämligheterna i området finns matbutik, bensinstation, pizzeria och skola inom gångavstånd. På endast ett par minuter nås även bra kommunikationer.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Beskrivning

HALL
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en funktionell och rymlig hall med avhängningsmöjligheter samt gott om plats för förvaring . Hallen har ljusa mönstrade väggar och grått stenliknande golv.

KÖK
Ett fräscht och stilrent kök med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Köket är stilrent vitt och bänkskivan stenliknande laminat. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin, frys, kyl och fläkt.

VARDAGSRUM
Ett trevligt och välplanerat vardagsrum med gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har vita väggar och en grå fondvägg och ett vackert parkettgolv. Från vardagsrummet nås även den luftiga balkongen.

SOVRUM 1
Från vardagsrummet når du detta ljusa sovrum med två garderober och plats för fler. Här finns ett fint ljusinsläpp och en härlig utsikt mot lungt område. Vita väggar och en ljusgrå fondvägg och laminatgolv.

SOVRUM 2
Ett lite mindre och mysigt sovrum med bra förvaring och trevlig utsikt mot innergården. Vita väggar och en diskret mönstrad fondvägg och laminatgolv.

BADRUM
Ett rymligt och funktionellt badrum med toalett, handfat, dusch och handdukstork. Våtrumsmatta och halvkaklade väggar.

TVÄTTSTUGA
Här hittar du en praktisk tvättstuga tvättmaskin, torktumlare och städskåp. Väggarna är vita och på golvet ligger våtrumsmatta.

Dokument (pdf)

Planritningar Tallmovägen 18-30.pdf Lekerydshus nr. 1 Stadgar.pdf Lekerydshus nr. 1 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.34%.

Församling

Lekeryd.

Storlek

Boarea 83 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

215045001-0010

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1986
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme + solenergi

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen Brf Lekerydshus Nr 1
Organisationsnummer: 716403-1762
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 215045001-0010
Antal lägenheter: 28
Antal lokaler: 1

Energideklaration

Energiförbrukning: 38 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnätet.

Internet

Fiber.

Månadsavgift

Avgift: 5 778 SEK / mån
Inklusive värme och VA.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Elektricitet: 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.98980 %
Andel av årsavgiften: 4.05845 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Reparationsfond: 117 SEK

Renoveringar

Målat fasad
Renoverat lekplats
Byte av två tak
Borrat nya hål för bergvärme och bytt värmepumpar

Uteplats

Balkong, läge sydväst.

Bilplats

Garageplats går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, förråd och lusthus.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy