Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Framnäsbacken 10B, Skytteholm/Solna C, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78.2 kvm
Avgift
3 743 SEK / mån
Rum
2 rum

Ansvarig mäklare

Malin Reidarsson
Ansvarig mäklare Malin Reidarsson

Fantastik bostad med möjlighet att göra om till trea eller fyra!

På omtyckta och fridfulla återvändsgatan Framnäsbacken ligger denna lägenhet. Trots visst renoveringsbehov finns det mycket att tycka om med denna bostad. Det här är en trevlig lägenhet med härlig rymd, stora sällskapsytor och vackert ljusinsläpp. Denna bostad, som med renovering kan göras om till en trea eller fyra, har stor potential att bli ett riktigt trivsamt hem!

Här flyttar du in i en stambytt förening som har gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Avgiften ligger på 3743 kronor i månaden, där bredband, tv, vatten och värme ingår. Här erbjuds dessutom tillgång till tvättstuga och bastu.

Här bor du vid ett av Skytteholms trevligaste lägen - bara ett stenkast från Skytteholmsparken! Med en kort promenad når du Solna och Sundbybergs centrum och inom några minuter är du vid Mall of Scandinavia. Skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX biograf med Skandinaviens största dukar och VIP-salonger. Detta är utan tvekan ett av Solnas mest populära områden bland barnfamiljer.

Att bo i Skytteholm ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil. För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar med ett busstopp precis utanför dörren. En kort promenad bort tar dig tvärbanan hela vägen till Sickla udde via Alvik och Liljeholmen. Vid Solna C finns tunnelbanan som tar dig in till Stockholm City på ca 10 minuter. Cykelavstånd till såväl Sundbyberg C som hela vägen in till Stockholm.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy