Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fridensborgsvägen 113, Järvastaden, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
3 072 SEK / mån
Rum
2 rum

Övrig kontakt

Malin Reidarsson
Övrig kontakt Malin Reidarsson

Nyproducerad tvåa med stor balkong i söderläge med utsikt mot innergården

Nu har du chansen att flytta in i ett helt nytt hem där allt finns på plats redan när du sätter nyckeln i låset första gången! Här på Fridensborgsvägen 113 hittar du en modern och stilren lägenhet med vackra golv, mycket ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter. För dig som söker ett modernt kvalitetsboende i absolut toppskick, med naturnära och familjevänligt läge och balkong, innebär denna nyproducerade tvåa på Fridensborgsvägen 113 en utmärkt möjlighet! Här bor du naturnära med parker, gym och skog med bra motionsspår samt utegym nära till hands - perfekt för dig som letar efter ditt första boende eller varför inte paret som ställer höga krav! Lägenhetens har en smart disponering med ett öppet vardagsrum som mynnar ut i en stor balkong i söderläge med utsikt över innergården, stort badrum med kombimaskin samt ett väl tilltaget sovrum med klädkammare. För att inte glömma lägenhetens kök av märket Marbodal.

På gränsen mellan Solna och Sundbyberg, alldeles intill Igelbäckens naturreservat med endast 10 minuter från Stockholm city ligger Järvastaden. En egen småstad och ett drömboende för främst barnfamiljer men också för alla andra som vill bo lugnt och tryggt med närhet till både naturen och city. Järvastaden och med bussen tar du dig till Solna centrum eller Universitetet. Pendeltåget går från Ulriksdals station och tar 10 minuter in till T-centralen. För dig som vill använda tunnelbana har du Hallonbergens station en kort cykeltur bort. Med bil tar du dig på 7 minuter till Mall of Scandinavia, skandinaviens största shoppingcenter med över 230 butiker, 20 restauranger samt Sveriges första IMAX biograf med skandinaviens största dukar och VIP-salonger.

Beskrivning

HALL
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en inbjudande med vackert ljusinsläpp hall med bra förvaringsmöjligheter i form av stora garderober på vänster sida med skjutdörrar. Hallen har vitmålade väggar och vackert trägolv.

KÖK
Ett välplanerat och ljust kök från Marbodal som har generösa arbetsytor. Vackert trägolv, vitmålade väggar och kaklat över bänk samt modern maskinell utrustning i form av induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet lämpar sig ypperligt för socialt umgänge och erbjuder bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp från balkong. Vardagsrummet har även gott om plats för soffa och större matgrupp. Ett rymligt och öppet rum med vitmålade väggar och vackert trägolv.

SOVRUM
Från vardagsrummet når du detta sovrum, som är väl tilltaget med klädkammare och utsikt över innergården. Vitmålade väggar och vackert trägolv.

BADRUM
Ett stort badrum med toalett, dusch, förvaringsskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handdukstork. Grått klinkergolv och väggar i vitt kakel.

BALKONG
Stor balkong i söderläge med plats för soffgrupp och har sol hela dagen. Här har man utsikt mot den trevliga innergården. Balkongen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomisk plan (2017-09-28).pdf BRF Stadgar (2016-09-07).pdf BRF Årsredovisning 2017

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 53 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

51202

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Åkerbäret
Organisationsnummer: 769632-8397
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 51202
Antal lägenheter: 167
Antal lokaler: 1

Föreningen består av adresserna Järva Skjutbaneväg 33-39, Fridensborgvägen 113-123, sammanlagt 167 lägenheter i fyra flerbostadshus med 4-6 våningsplan samt källare och garage. Byggår 2018.

Parkering: 109 garageplatser samt 6 MC-platser i föreningens garage samt 29 öppna parkeringsplatser. Garageplats kan hyras till en kostnad om 1 000 kr/månad, el-plats 1 500 kr/månad, öppna platser 550 kr/månad samt MC-plats 500 kr/månad. I övrigt råder boendeparkering i området. För mer information se: www.solna.se.

TV och bredband: Avtal tecknas med TeliaSonera Sverige AB. En digtalbox per lägenhet för TV ingår.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, barnvagnsrum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd.

Föreningens renoveringar

Det finns inga planerade renoveringar då huset är nyproducerat

Månadsavgift

Avgift: 3 072 SEK / mån
Tillkommer obligatoriskt tillägg:
220kr/mån för bredband
103/kr i mån för varmvatten

Gårdsplats/innergård

Föreningens gemensamma anordningar på tomtmark innefattar bland annat Soprum för grovsopor, grönytor, gångvägar, planteringar, lekplats och belysning.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.51330 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

109 garageplatser samt 6 MC-platser i föreningens garage samt 29 öppna parkeringsplatser.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy