Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ankdammsgatan 33, Skytteholm/Solna C, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
95 kvm
Avgift
5 077 SEK / mån
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Malin Reidarsson
Ansvarig mäklare Malin Reidarsson

Modern, stor och stilren fyra med perfekt läge i populära och trivsamma Skytteholm

Välkommen till Skytteholm och denna fyrarummare om 95 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är modern och stor och erbjuder bland annat modern utrustning - ett exklusivt boende med sociala ytor, fina ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Rumsmässigt har denna fyra något för de allra flesta, tre väl tilltagna sovrum med bra förvaringsmöjligheter, ett modernt och stilrent kök med generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Vidare erbjuder lägenheten ett rymligt och socialt vardagsrum med med härligt ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor med gott om plats för soffa och större matgrupp. Badrummet är fräscht och smakfullt med toalett, dusch, handfat, spotlights och golvvärme. Bostaden har även en liten och praktisk gästtoalett. När solen tittar fram slår man sig mer än gärna ner på balkongen som blickar ut över takåsarna samt Skytteholmsparken. Större delen av lägenheten renoverades 2013/2014 med påkostade och stilrena materialval.

Ankdammen 33 är en välskött förening med god ekonomi och goda hyresintäkter från 5st uthyrda lokaler. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga med torkmöjligheter, barnvagnsrum och cykelförråd. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv och bredband.

Läget i Skytteholm är mitt i prick för familjen som har stora krav på sin boendemiljö! Här bor man vid ett av Skytteholms bästa lägen - alldeles intill Skytteholmsparken! Med en kort promenad når du Solna centrum och inom några minuter är man vid Strandpromenaden vid Huvudsta strand. Här finns allt och lite till för familjen som vill kunna njuta av det bästa Solna har att erbjuda. Bara några få steg till närmsta mataffär och bageri och ca 5-10 minuters promenad till t-bana, bussar och tvärbanan. För den som gillar shopping finns även Mall of Scandinavia med dess rika utbud av restauranger och klädesbutiker. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. Att bo i Skytteholm ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 10 minuter från hemmet med bil.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy