Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 400 000 SEK / FAST PRIS
Adress
Gaffelseglet 39, Haninge/Vega, Haninge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55.6 kvm
Avgift
3 608 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vegastaden - Brf Bonneville

PRISSÄNKT! En mycket trevlig 2:a på 55,5 kvm med stor balkong i vinkel om hela 23 kvm, där ena sidan ligger i norr och den andra i väst!

Nu erbjuds en nyproducerad, välplanerad och modern tvårummare med högt i tak och fina ytskikt. En arkitektritad lägenhet med modern utrustning och fönster i flera väderstreck. Här är det bara att flytta in och koppla av!

De som har ritat och utformat fastigheterna är Vera Arkitekter Stockholm som har lyckats skapa en unik arkitektur. Balkongerna sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan vilket gör att samtliga lägenheter får stora balkonger längsmed hela sin utbredning. I Vegastaden kommer du att bo granne med naturreservat men samtidigt med ett centralt läge när affärer och kommunikationer. 2019 invigs den nya pendeltågsstationen Vega som når Sthlm City på 20 min

Beskrivning

Hall
Hall med ekparkettgolv och målade väggar, plats för ytterkläder och skor. Ett inneförråd för fin förvaring, en garderob och ett städskåp.

Kök
Ett stilfullt kök med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Kakel över arbetsytor, laminatbänkskiva, rostfri diskho, belysning under skåp. Delad kyl & frys, diskmaskin, spishäll, ugn. Matplats för 4-6 personer. Öppenhet in mot vardagsrummet som ger en känsla av fin rymd.

Vardagsrum
Ett mycket trevligt vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Fönster i två väderstreck som släpper in fint dagsljus. Dörr ut till den fantastiska balkongen på hela 23 kvm.

Sovrum
Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Två garderober och ett linneskåp.

Badrum
Klinkergolv och helkaklade väggar. Duschhörna, wc, handfat och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Takhöjd på hela 2,5 m.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Storlek

Boarea 55.6 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

A1301

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Våningsplan 4 av 5 (3 trappor).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017-2019
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: Isolerglasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bonneville
Organisationsnummer: 769632-5450
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A1301
Antal lägenheter: 45
Antal lokaler: 0
Den nya spännande stadsdelen Vega har ett attraktivt läge vid naturreservat men ändå närhet till Stockholms innerstad ? här bor du mellan stad och natur! 2019 invigs den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig in till city på ca 20 minuter. I Vega byggs det även nya förskolor och en F-9 skola.

Brf Bonneville ligger i detaljplan 2, öster om järnvägen, och kommer att bli den sydliga gränsen för Stadsdel Vegas bebyggelse. Brf Bonneville kommer att omfatta 2 huskroppar om 5 våningar inkl. entréplan. Vera Arkitekter Stockholm har skapat en unik arkitektur med balkonger som sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan vilket gör att samtliga lägenheter får stora balkonger längs med hela sin utsträckning. Totalt blir det 45 lägenheter fördelat på 2-4 rum och kök i storlek 36-84,5 kvm.

Parkering: Finns inga parkeringar

TV och bredband: Fiber. Bostadsrättshavaren tecknar eget avtal med leverantör och svarar själv för kostnaden avseende TV/bredband/telefoni (via fiber)

Gemensamma utrymmen: Sophus, cykelparkering utomhus

Månadsavgift

Avgift: 3 608 SEK / mån
Tappvarmvatten ingår enligt en schablon som motsvarar en "normalförbrukning", det kommer sedan att debiteras enligt uppmätt förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Balkong om ca 23 m², läge: norr och väst

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy