Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 600 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
650 000 SEK / eller bud
Adress
Zederslundsgatan 5B, Zederslund, Motala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
2 398 SEK / mån
Rum
2 rum

Renoverad tvåa på central adress

Välkomna till Zederslundsgatan 5B.

Här bor ni för en förmånlig månadsavgift i en smakfullt renoverad tvårumslägenhet högst upp i fastigheten. Planlösningen består av praktisk hall, kök som är totalrenoverat år 2017, rymligt sovrum, badrum som är stambytt och renoverat samt ett ljust och luftigt vardasgrum med fransk balkong. Till lägenheten hör även två förråd i källaren.

Bostadsrättsföreningen Zederslundshus är en stabil förening med god ekonomi och låga avgifter. Föreningens hus uppfördes på 1940-talet och lägenheterna karaktäriseras av bland annat extra takhöjd, cirka 2,70 meter. Gemensam tvättstuga finns i angränsande fastighet. Föreningen tillhandlahåller även parkeringsplatser, carport och garage enligt kösystem. Det finns föreningslokal, hobbyrum, cykelförråd samt grönyta mellan byggnaderna.

Här bor ni i trivsamma kvarter med närhet till både strandpromenaden samt Motala centrum med service och bekvämligheter i form av mataffärer, restauranger, apotek, torg, gallerior, hamnområde med mera. Busshållplats finns ett stenkast bort och på drygt en kilometers avstånd finns även centralstationen där ni med pendel, buss eller tåg smidigt tar er till flertalet orter.

Välkomna på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomande hall med utrymme för avhängning, laminatgolv samt målade och tapetserade väggar. Från hallen har ni access till samtliga rum.

KÖK
Fullutrustat kök renoverat år 2017. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, spishäll med ugn, köksfläkt samt diskmaskin. Gott om förvaring i köksskåp, vitrinskåp innanför fina glasluckor på de övre skåpen samt städskåp. Köket är inrett med laminatgolv, ljust målade väggar, bänkskiva i trä samt svart kakel ovanför arbetsbänk.

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med trägolv och vitmålade väggar. Fransk balkong.

BADRUM
Badrum med plastmatta och våtrumstapet. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp samt ett fint badkar med tassar.

SOVRUM
Sovrum med trägolv, målade väggar och två inbyggda garderober. Här finns plats för stor säng och ytterligare möblering.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Zederslundsgatan Årsredovisning-2017 Zederslundshus.pdf Allmän info till nya 2018-10-18 Allmän info till nya 2018-06-01 Stadgar Zederslundshus 2019.pdf Årsredovisning Zlundshus 2018.pdf Frågelista - bilaga överlåtelseavtal

Bostadsfakta

Kommun

Kyrkoherden 28, Motala kommun.

Storlek

Boarea 46 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

21

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1944
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Zederslundshus
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen Zederslundshus äger fastigheten Kyrkoherden 28 och har 48 lägenheter med adresserna Zederslundsgatan 1, 3, 5, 7, 9, 11 och 13.

Parkering: Det finns parkeringsplats, carportplats, varmgarage, termogarage och moped/mc-garage att hyra via föreningen, till dessa är det separat kö.

TV och bredband: Kabel-TV via ComHem ingår i avgiften, cirka 15 kanaler. Internet ingår ej i avgiften, den boende kan teckna abonnemang via ComHem.

Gemensamma utrymmen: Det finns två källarförråd tillhörande varje lägenhet. Cykelförråd finns i varje hus. Tvättstuga finns i angränsande byggnad, ingång 3B. Gemensamhetslokal finns i hus 1, går att hyra för cirka 300 kr/dygn. Hobbylokal finns i hus 11. Gemensamt gårdsområde mellan husen.

Föreningens ekonomi

Ingen planerad förändring av månadsavgift (information från styrelsen 2019-08-19).

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar: Stambyte. Elsanering 2017. Balkonger renoverade 2016. OVK-besiktning 2019. Kommande renoveringar: Målning av trapphus. Målning av garage. Byte av fjärrvärmeanläggning.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 179 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2010-07-01

TV

Kabel-TV via ComHem ingår i avgiften, cirka 15 kanaler.

Internet

Internet ingår ej i avgiften, den boende kan teckna abonnemang via ComHem.

Månadsavgift

Avgift: 2 398 SEK / mån
I avgiten ingår värme, vatten , kabel-tv och bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

585 SEK varav:
Försäkring: 93 SEK
Elektricitet: 492 SEK
Obsevra att ovanstånde driftkostnader är nuvarande ägares ungefärliga driftkostnader med 2 personer i hushållet. Driftkostnader är individulla och kan variera.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.85000 %
Andel av årsavgiften: 1.85000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Fransk balkong.

Bilplats

Det finns parkeringsplats, carportplats, varmgarage, termogarage och moped/mc-garage att hyra via föreningen, till dessa är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy