Visningar

sön 24 mar 13:30 - 14:10
Öppen visning - välkommen!
mån 25 mar 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen!
Pris
1 550 000 SEK / Utgångspris
Adress
Engelbrektsvägen 26C, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79 kvm
Avgift
5 069 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

GAVELLÄGENHET MED EGEN ALTAN I SENIORBOENDE, +55

SENIORBOENDE (55+) Välkommen till Engelbrektsvägen! Nu har du chansen att förvärva en stor tvåa på bottenvåning med egen altan i ett populärt och funktionellt seniorboende nära Jakobsbergs Centrum. Fördelat på 79 kvadratmeter finns här ett välutrustat kök med gott om förvaringsutrymmen, ett fräscht badrum, ett stort vardagsrum med ekparkett, ett sovrum samt ett väl tilltaget förråd varifrån lägenhetens centraldammsugare styrs. Här är det lätt att trivas, missa inte chansen! Välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med vit klinker på golvet och vitmålade väggar. Förvaring i städskåp och en garderob samt hatthylla innanför dörren.

VARDAGSRUM
Stort och luftigt vardagsrum med högt i tak och ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck. Här finns plats för matbord, tv-hörna, soffgrupp samt annat möblemang. Vita väggar och ekparkett.

SOVRUM
Från vardagsrummet når du sovrummet som rymmer en stor dubbelsäng,sängbord, skrivbord och fyra garderober. Gula väggar och ekparkett.

KÖK
Stilrent kök med ljusblåa skåpsluckor, ekdetaljer, vitt stänkskydd i kakel och bänkskiva i ljusgrå laminat. I köket finns plats för matbord för fyra personer, väggarna är vita och på golvet ligger ett parkettgolv i ek. Maskinell utrustning: Ugn, keramikhäll, diskmaskin, kyl och frys.

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum med ljusbeige klinkergolv och vita kakelväggar. Förvaring sker i fyra stycken skåp som hänger över en arbetsbänk i laminat som förenklar tvättvikning. Stor spegel över handfat.

KLÄDKAMMARE
Stor klädkammare med hyllor och hängstång längs väggen. Förvaring även i städskåp. Ekparketten från vardagsrummet fortsätter in även i klädkammaren.

Övrigt

NÄROMRÅDET
Huset ligger endast ett stenkast från centrum med bara några minuters promenad till gallerian, pendel mm.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm city är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
Jakobsbergs centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis mm.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat ICA MAXI, IKEA, Bauhaus, Elgiganten samt Stockholm Quality Outlet med mängder av märkesbutiker.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns World Class- gym, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Hammarskogen 2017.pdf Stadgar Hammarskogen 2015.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun,

Storlek

Boarea 79 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

312

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Bottenvåning
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2001
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Hammarskogen
Organisationsnummer: 769601-7255
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 312
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet

Leverantör: ComHem

Månadsavgift

Avgift: 5 069 SEK / mån

Driftskostnad

250 SEK varav:
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.88235 %
Andel av årsavgiften: 1.88235 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stenbelagd uteplats

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy