Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Essinge brogata 10, 1 tr, Kungsholmen - Lilla Essingen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
32 kvm
Avgift
1 997 SEK / mån
Rum
1 rum

Ljus välplanerad 1:a med insynsskyddat läge på Lilla Essingen.

Varmt välkomna till denna mycket fina etta med många originaldetaljer bevarade. Lägenheten har ett rymligt sällskapsrum med stort fönsterparti och helt insynsskyddat läge. Här finns plats för sällskapsmöbler, säng och matplats. Inbyggd garderob för förvaring. Köket har öppen planlösning mot rummet och charmiga detaljer såsom vitsåpade originalträgolv i hela lägenheten och vackra fönsterpartier. Badrummet är renoverat och förberett för tvättmaskin.

Föreningen är välskött med de stora renoveringarna avklarade.

På Lilla Essingen bor du som i en småstad mitt i stan. Ön erbjuder natur, badplatser, livsmedelsbutiker, caféer och olika restauranger däribland restaurangen Lux - Dag för dag. Du har nära till vackra Luxparken som har härliga grönområden och grillplatser. Det är även nära till City och kommunikationerna är utmärkta i form av bussar samt tvärbanan från Stora Essingen.

Beskrivning

ENTRÉ
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Ingång till badrum. Vita väggar och vitsåpade originalgolv i trä.

BADRUM
Renoverat i samband med stambytet 2011. Utrustat med dusch, wc, handfat samt handdukstork. Helkaklat med grått klinker och vitt kakel på väggarna. Förberett för tvättmaskin.

KÖK
I öppen planlösning mot vardagsrummet finns det yteffektiva köket i stilrent vitt. Fullt utrustat med gashäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, kyl/frys och rostfri diskmaskin. Inbyggt skafferi i originalutförande med spegeldörr. Vitsåpade originalgolv i trä.

RUM
Stort ljust rum tack vare stort fönsterparti med plats för både matplats och sällskapsyta med soffa samt säng. Klädkammare ger gott om plats för förvaring. Ljusa väggar och vitsåpade originalgolv i trä.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.75%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 32 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

54-1005

Våning / hiss

Våning 1 av 7.
Våningsplan 1 av 7 (1 trappa).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1932

Föreningen

Föreningens namn: Brf Primusköket 5
Organisationsnummer: 769604-4093
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 54-1005
Antal lägenheter: 34
Antal lokaler: 0
Fastigheten Primusköket 5 stod klar 1933. Fastigheten följer gatan och är byggd i vinkel. Fasaden är putsad i en beige nyans och fönstren är vitmålade. Brf Primusköket 5 bildades 1999 och består av 34 lägenheter i olika storlekar.

Energideklaration

Energiförbrukning: 156 /per kvm (atemp) och år

Internet

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Telia. Paket med TV, bredband och telefoni debiteras med 257:- per månad.

Månadsavgift

Avgift: 1 997 SEK / mån

Driftskostnad

460 SEK varav:
Försäkring: 110 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Övrigt: 150 SEK
Övrigt = ca kostnad för gas

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.56390 %
Andel av årsavgiften: 1.62000 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy