Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
9 950 000 SEK / pris
Adress
Burevägen 35, Djursholm - Svalnäs, Djursholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
201 kvm, biarea 15 kvm
Avgift
8 467 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

200 kvm i ett plan nära Djursholms Golfklubb

I hjärtat av Svalnäs ligger denna spatiösa våning om 200 kvm. Här bor man i villans mellanplan, men med direkt access från gatan utan några nivåskillnader. Våningen har under åren 2017/18 genomgripande renoverats. Våningens fina sällskapsrum ligger i anslutning till varandra och består av bibliotek, vardagsrum med öppen spis och matsal. Genomgående vacker fiskbensparkett och vitmålade väggar. Från vardagsrummet har man utgång till stor altan om 27 kvm i soligt sydväst läge. Matsal med plats för 10-12 personer och fönster åt två väderstreck. Fin utsikt över villorna i grannskapet tack vare det höga läget. Fullutrustat kök med vitvaror från 2017. Det tre sovrummen ligger avskilt en halv trappa upp från hallen. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch och badkar. Praktisk tvättstuga invid bostadens entré.

I det direkta närområdet finns Djursholms Golfklubb med både 18- och 9-hålsbana samt driving-range. Här finns också den trevliga restaurangen Dodds Brasserie, som serverar både lunch och middag. Även pulkabacken "Eddabacken" ligger i närområdet liksom Altorpskogens olika motionsspår. Nere vid Ranängen finns förutom fina promenadstråk längs vattnet även KSSS nya klubbverksamhet för juniorer och Djursholms scoutkårs stuga. Från Burevägen 35 har man gångavstånd till Svalnässkolan (åk 0-3) och förskolan Äventyret samt till Viktor Rydbergs Samskola (åk 7-9) & Gymnasium. För mellanstadiebarnen finns Vasaskolan (åk 0-6) på cykelavstånd.

Beskrivning

Bostadens hall är stor och rymlig med möjlighet till mycket garderobsförvaring. Ett stort fönster vetter mot villorna nedanför och sörjer för ett fint ljusflöde i bostaden. I anslutning till hallen ligger en gästtoalett. Hallen skiljer bostadens sociala sällskapsytor från sovrummen som ligger avskilt och en halv trappa upp.

Vardagsrummet och matsalen ligger i vinkel. I båda rummen, liksom i det angränsade biblioteket, ligger en fin fiskbensparkett. Vardagsrummet har en öppen spis och utgång till en stor altan i sydväst. Mellan vardagsrum och bibliotek finns skjutdörrar med spröjsat glas.

Matsalen är rymlig och har plats för ett matsalsbord för 10-12 personer. I praktisk anslutning till matsalen ligger det fullutrustade köket. Även i köket finns plats för ett matbord. Köket renoverades 2017 och försågs bl.a. med nya vitvaror och nya arbetsbänkar i ek.

Sovrumsavdelningen består av tre bra sovrum med parkettgolv. Nuvarande ägare disponerar ett av rummen som dressing room. Badrummet, som ligger i anslutning till sovrummen, har såväl dusch som badkar. I hallen utanför sovrummen finns flera garderober.

Vid entrén finns en praktisk tvättstuga som totalrenoverades 2017. Tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk med ho. Här finns även plats för hängning av tvätt och förvaring. Tvättstugan har även försetts med ett extra kylskåp. Utanför entrén finns ett separat förråd för t.ex. cyklar, skidor m.m.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Stadgar.pdf Mätbevis Burevägen 35.pdf Frågelista Burevägen 35.pdf Årsredovisning 2018 Brf Hugin 10

Bostadsfakta

Kommun

Hugin 10, Danderyd kommun, Skattesats 30.39%.

Församling

Danderyd.

Storlek

Boarea 201 kvm, biarea 15 kvm. Areauppgifter enligt uppmätning. Enl bostadsrättsföreningen 202 kvm..

Rum

6 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

2

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1954
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Övrigt: Under åren 2017/2018 har bl.a. följande renoveringar utförts i våningen:
- renovering av tvättstuga med bl.a. ny ventilation
- omdragning av el i bostaden med bl.a. nya ljusknappar, dimmer, uttag
- nya vitvaror, arbetsbänkar, ommålning av snickerier
- renovering av badrum: ny wc, nya överskåp, nya duschväggar, ny handdukstork
- ny wc i gästtoalett, nytt handfat

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme IVT Greenline HQ E13 (2015)

Föreningen

Föreningens namn: Hugin 10
Organisationsnummer: 716419-4016
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2
Antal lägenheter: 3
Antal lokaler: 2

Trevlig bostadsrättsförening med tre lägenheter och stor trädgårdstomt om drygt 2700 kvm belägen i Svalnäs, Djursholm. 50-tals-villan byggdes 1985 om till tre separata lägenheter. Föreningen förvaltas av medlemmarna själva.

Parkering: Garaget (lokal nr 4 och 5) disponeras gemensamt av lgh nr 2 och 3.

Föreningens renoveringar

Beslut om att måla om fastigheten föreligger. Färgen är inte bestämd ännu. Du som köpare kan vara med och påverka detta.
Det pågår diskussion om att göra om, alternativt riva garaget och/eller bygga ett Attefallshus i trädgården. Inget är ännu beslutat. Du som köpare kan vara med och påverka detta.
2018 nya rör för avlopp och inkommande vatten
2015 ny bergvärmepump
2014 installation fiber
2012 dränering av fastighetens norra och östra sida inklusive ny stenkista
1999 Installation bergvärme och nytt yttertak

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 57 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-01-25

Internet

Fiber.

Månadsavgift

Avgift: 8 467 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, garageplats och utvändig p-plats samt utvändigt förråd.

Driftskostnad

400 SEK varav:
Elektricitet: 400 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 47.00000 %
Andel av årsavgiften: 47.00000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Beslut om att måla om fastigheten föreligger. Färgen är inte bestämd ännu. Du som köpare kan vara med och påverka detta.
Det pågår diskussion om att göra om, alternativt riva garaget och istället bygga attefallshus i trädgården. Inget är ännu beslutat. Du som köpare kan vara med och påverka detta.
2018 Nya ledningar avlopp och inkommande vatten
2014 Installation fiber till alla tre lägenheter
2012 Dränering av fastighetens norr- och östsidor inklusive ny stenkista
1999 Installation bergvärme och nytt yttertak

Uteplats

Altan om 27 kvm med utgång från vardagsrummet. Soligt sydvästläge. Plats både för matgrupp och solstolar. Den stora tomten om 2 737 kvm disponeras gemensamt av av boende i föreningen.

Bilplats

Två parkeringsplatser, en på uppfarten och vid asfalterad parkeringsficka nedanför infarten. Garaget disponeras gemensamt med bostadsrättsinnehavare till lgh nr 3.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy