Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bondegatan 74C, Södermalm / Sofia, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
80 kvm, biarea 10 kvm
Avgift
3 797 SEK / mån
Rum
3 rum

Mycket charmig och trivsam lägenhet med egen uteplats

- Accepterat pris - Mycket välplanerad bostad med generösa sociala ytor, två sovrum, rymligt kök samt vardagsrum med utgång till stor, egen uteplats. Lägenheten har fönster i två väderstreck och är smakfullt inredd med ljusa väggar och genomgående ekparkett i hela lägenheten. Här möts man av ett verkligt charmigt boende med härlig atmosfär. Den stora uteterrassen gränsar till föreningens barnvänliga innergård. Ett familjärt boende med radhuskänsla utöver det vanliga - mitt på Södermalm.

Trivsamt kök från Ballingslöv, fullt utrustad med gott om förvaringsmöjligheter samt plats för 4-6 personer. Köket bildar tillsammans med vardagsrummet en sällskaplig enhet som ger utrymme för familjen och gäster att umgås. De två sovrummen är båda av bra storlek, har garderober och utrymme för dubbelsäng och annat möblemang. Lägenhetens egna markterrass är ca 15 kvm och ligger med ett ostört läge i sydost. Utanför huset finns tillgång till den mysiga och välskötta innergården som skapar en egen oas mitt i stan med grillmöjligheter.

Här bor du på en mycket populär adress med närhet till Vitabergsparkens lugn och Nytorgets puls. Fastigheten är mycket välskött och föreningen har en god ekonomi med låg belåningsgrad och låga månadsavgifter. Kvarteren runt omkring erbjuder ett fantastiskt utbud av restauranger, parker, butiker och caféer. Bland annat det populära caféet Pom & Flora som finns längre upp på gatan. Mycket goda kommunikationer med en rad busslinjer som trafikerar Folkungagatan, Erstagatan och Renstiernas gata, samt tunnelbana via en kort promenad till Medborgarplatsen.

Detta är ett boende som måste upplevas på plats - varmt välkommen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy