Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

sön 10 nov 11:00 - 11:30
Anmälan krävs, varmt välkomna!
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 250 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rudsbergsvägen 40, Rud, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
2 890 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a med inglasad balkong med eftermiddag och kvällssol.

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade 2:a med inglasad balkong.
Genomgående ljusa färger med stilfull smak. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är i ljus färg med en snygg grå bänkskiva. Rymligt vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matgrupp. Inglasad balkong i västerläge att avnjuta kvällssolen i. Lägenheten erbjuder ett ordentligt sovrum med två stora garderober. Badrum med vita kakelväggar och grått klinker golv. Genom hela lägenheten löper en stilren ekparkett.

Goda förbindelser till centrum med den nya snabblinjen från Karlstadsbuss samt gång och cykelvägar. I närområdet finns allt man kan önska med närbutiker, restauranger, gym och badhus men också möjligheten till sköna skogspromenader.

Beskrivning

Varmt välkommen till en ljus nyproducerad tvåa med inglasad balkong, genomgående parkett och målade väggar, grängat tak.

HALL
Välkomnande yta med god uppsikt över bostaden. Ljus hall med förvaring i garderob direkt till höger och hatthylla direkt till vänster. Genom hallen når du bostadens badrum samt kök och vardagsrum i ett.

KÖK/ MATPLATS
Köket är utrustat med spis med ugn, kyl- och frysskåp, köksfläkt, diskmaskin och mycket goda förvaringsytor i skåp och lådor. Bänkbelysning och stänkskydd i form av vitt kakel ovan bänkskivor. Öppen lösning mellan kök och vardagsrum i form av en bardisk. Plats för matbord om 4 stolar.

VARDAGSRUM
I ett med köket. Från vardagsrumsdelen har du maximalt ljusinsläpp som flödar genom bostaden. En perfekt sällskapsyta.

BADRUM
Luftigt helkaklat badrum med klinker på golv. Komfortgolvvärme, dusch, WC, tvättställ och spegelskåp. Diverse krokar och beslag. Förberett för tvättpelare och idag finns en toppmatad tvättmaskin på plats. Du har som alternativ en mycket fin tvättstuga i entréplan att nyttja.

SOVRUM
Sovrum med målade väggar och smart garderobslösning. Vid köp fanns redan två planerade garderober i ritning, säljarna har valt att förlänga garderobsväggen med ytterligare en stor garderob.

BALKONG
Balkong med trall och hel inglasning. Nyttjas väl. Tack vare läget på bostaden tar du del av eftermiddagssol, perfekt efter en lång dag i skolan/ på jobbet.

Varmt välkommen på visning!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomisk plan registrerad 2017-09-11 BRF Stadgar Brf Rudsberget i Karlstad 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun, Skattesats 34.18%.

Församling

Norrstrand.

Storlek

Boarea 54 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

6003

Våning / hiss

Våning 6 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016-2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: (2+1) Isolerrutor
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Rudsberget
Organisationsnummer: 769630-6559
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 6003
Antal lägenheter: 43
Antal lokaler: 0

Brf Rudsberget med beteckning Karlstad Rudsberget 2 stod inflyttningsklart 2018-02. Bostadsrätterna fördelas på 8 plan. Via entréplan når du gemensamhetsutrymmen så som stor tvättstugan med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp samt de enskilda lägenhetsförråden. Också finns en fullutrustad övernattningslägenhet på bottenvåningen (ca 52 kvm) att hyra för 300kr/natt, upp till 4 sovplatser. Miljöhus samt två cykelförråd tillhör fastigheten. Här finns även barnvagnsförråd bland gemensamhetsutrymmen på entréplan. Tomträtt.

Till föreningen hör 53 parkeringsplatser inklusive handikapplatser, av dessa platser hyrs 44 platser med motorvärmare ut för 300 kr/mån, resterande 9 platser är besöksparkeringar.

TV och bredband: Telia tripple play (Bredband 100mbit, Kabel-TV samt IP-telefoni).

TV

Telia Triple Play

Internet

Telia Triple Play

Månadsavgift

Avgift: 2 890 SEK / mån
Månadsavgift inklusive värme, vatten, kabel-TV samt bredband.

Driftskostnad

370 SEK varav:
Försäkring: 70 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Drift enligt säljarens nuvarande förbrukning/ avtal.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.13578 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy