Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Signe Tillischgatan 18, Frösunda/Solna, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
98 kvm
Avgift
4 122 SEK / mån
Rum
4 rum

Svårslaget: lugnt och grönt med direkt närhet till förskola och skola, kommunikationer och shopping

Välkommen till en riktigt fin och välplanerad 4a på lugn återvändsgata i populära Frösunda! Denna bostad är exceptionell med sitt lugna läge där skogen är din närmsta granne, samtidigt som du har direkt närhet till både skolor och förskolor samt kommunikationer och shopping i nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia. Med många fönster, mycket ljus, två stora badrum och väl tilltagna sociala ytor blir detta den perfekta bostaden att växa i och nyttja under många år. På Signe Tillischgatan 18 bor du utöver detta i en stabil och omtyckt förening med god ekonomi som har bra förutsättningar för medlemmarna i form av exempelvis avgiftsfria månader och bredband med en hastighet på hela 1000/1000 mbit/s!

Populära Frösunda har den perfekta blandningen av lugnt och lummigt samtidigt som det har direkt närhet till E4:an och bra kommunikationer i samtliga väderstreck. Frösunda är ett område inom stadsdelen Järva i Solna kommun. Stadsdelen består av två delar, den södra delen som har sin start vid Kolonnvägen och sträcker sig längst Gustav III:s Boulevard till söder om Ritorp och har benämningen Frösunda och sedan den norra delen som sträcker sig i början av fältet till Ritorp respektive förbi Ritorps ishall tillbaka till Kolonnvägen.

Från Solna station tar du dig direkt in till stan på 8 minuter, Järva krog med ett brett utbud av bussar är en kort promenad bort och innefattar förutom bussar till bla Sollentuna och Täby, även flygbuss till Arlanda. Hagaparken och Brunnsviken med promenadområden och badplats ligger en kort bit bort och där finns även Sturebadet Haga med spa och träningsanläggning. I närområdet finns en välsorterad Hemköp, flera småaffärer så som café, frisör, kemtvätt, videobutik, Tant Gröns Blomster vid Frösunda torg, Puls&träning och det moderna Winery Hotel som från sin takterass har magisk utsikt över området. Här finns flera restauranger i olika prisklass och direkt närhet till både skola och förskola. Och räcker inte det erbjuder intilliggande Mall of Scandinavia shopping i världsklass, ytterligare matbutiker och mängder av restauranger att välja på!

Välkommen till Frösunda, välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy