Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK / accepterat pris
Adress
Hjärtstensvägen 11, Norrboda - Kungsängen, Kungsängen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
47.5 kvm
Avgift
2 771 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

NYTT OCH FRÄSCHT MED SKOGEN UTANFÖR DÖRREN

Toppmodern bostad där allt är nytt och i superfint skick. Det här är perfekt för er som vill ha lyxen av att bo i ett nytt och supermodernt område men ändå ha skog och friluftsliv inpå husknuten. 2 rum o kök om 47,5 kvm som känns betydligt större. Bostaden är ljus och inredd med genomgående ekgolv, vita släta väggar, fullt utrustat kök från Marbodal och helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin samt torktumlare. Den välisolerade ytterdörren är givetvis en säkerhetsdörr av modernt slag. Fiber, eget källarförråd, cykelförråd, garage och p-platser utanför dörren är några av de bekvämligheter som bjuds. På några minuters promenad finns Gym, matbutiker, apotek, Biltema och byggmax. Fin badsjö och stor idrottsplats med konstfrusen isplan och uppvärmd konstgräsplan. Varmt välkommen att se bostaden på visning!

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.81%.

Församling

Kungsängen-Västra Ryd.

Storlek

Boarea 47.5 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

17-1001

Våning / hiss

Våning 1 av 6.
Våningsplan 1 av 6
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Handelsparken
Organisationsnummer: 769632-5260
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 17-1001
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber med internet och tv, ip-telefoni. Sappa är leverantör och kostar 299:-/mån.

Månadsavgift

Avgift: 2 771 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Tillträde

Enligt ök med säljaren

Driftskostnad

225 SEK varav:
Elektricitet: 225 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.31200 %
Andel av årsavgiften: 1.31200 %

Uteplats

Balkong om ca 8 m², läge sydost.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra.
Parkeringsplats. Går att hyra för 350 kr/mån.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och källarförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy