Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bygatan 31 Lgh 1602, Huvudsta, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
62 kvm
Avgift
3 039 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exceptionell balkong och fantastiskt ljusinsläpp

Välkommen till Bygatan 31 och denna fantastiska lägenhet med en balkong utöver det vanliga!

Direkt när du kliver in i lägenheten på Bygatan 31 möts du av det härliga ljusinsläppet och den öppna planlösningen. Praktiska förvaringslösningar blandas med modern lyx, i form av exempelvis genomgående golvvärme i denna sociala bostad. Rummen är väl tilltagna och förutom ljus och rymd utmärks bostaden med den fantastiska balkong som med sin storlek och höga läge slår det mesta. En plats som bjuder in till många sociala stunder med vänner och familj och lugna stunder med en kaffe och tidning på balkongen. Bostaden präglas av stilrena materialval och är en riktig pärla som är helt inflyttningsklar. Har du höga krav på ditt boende och trivs där du får det lilla extra? Då har du hittat rätt!

Välkommen till Huvudsta! Här bor du i en naturnära omgivning med många och långa promenadstråk längs både vatten och på öppna fält. I området har du på bekvämt gångavstånd flera anläggningar för rekreation, motion och bad med populära Huvudstabadet intill anrika Huvudsta gård och Huvudsta Ridskola. Längs med Ulvsundasjön, med sina badbryggor, finns många fina grönområden bevarade och för den som vill gå en längre promenad kan du gå längs Karlbergskanalen, förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, hela vägen in till Stockholms stadshus. Det stora Huvudstafältet är ett populärt grönområde för hundägare och barnfamiljer. På fältet finns stora gräsplaner för bollspel och picknick, lekpark samt en liten skridskobana vintertid. Därtill går tunnelbanans blå linje med grymma förbindelser härifrån (Fridhemsplan 6 min, T-centralen 8 min och Kungsträdgården 10 min), kombinerat med ett flertal busslinjer och om du gillar att cykla tar du dig in till Kungsholmen och Vasastan på bara 10 minuter.

Bostadsrättsföreningen Bygatan bildades år 1999 och består av sex huskroppar med totalt 375 stycken lägenheter. Föreningen är mycket välskött och har en stabil ekonomi. Mellan husen finns flera gröna och fina innergårdar med flera gräsmattor att sola på, rabatter, träd och en gungställning. Invid fastigheten finns gungor, fontän, boulebana och den stora Byparken.

Välkommen till Bygatan 31, välkommen hem!

Beskrivning

Hall
En välplanerad, praktisk och lättmöblerad hall med platsbyggda garderober och bra förvaringsmöjligheter. Hallen har vita väggar och klinkergolv.

Kök
Ett stort, socialt och stilrent kök från 2015 som är utrustat med moderna vitvaror och praktiska lösningar. Induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. Skåpsluckor i högblankt vitt kombinerat med en svart bänkskiva och kromade blandare.

Vardagsrum
Ett öppet och härligt vardagsrum med exceptionellt stora fönster vilka gör att bostaden flödar av ljus! Dessutom får du härifrån vacker utsikt mot den stora balkongen och det finns gott om plats för både soffa och matgrupp. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

Sovrum
Från vardagsrummet når du sovrummet, som är väl tilltaget och mysigt med plats för stor garderob, stor säng och annat önskat möblemang. Fint ljusinsläpp, vita väggar och parkettgolv.

Badrum
Badrummet är stort, fräscht och smakfullt inrett där lyxen genomsyrar med duschvägg i glas och rejäl kommod med plats för förvaring. Tvättmaskin, handdukstork och golvvärme gör vardagslivet här enkelt och trivsamt, inga kalla fötter på morgnarna! Klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Balkong
Solig, inglasad balkong som löper längs med hela lägenheten. Här finns gott om utrymme för både loungemöbler och solstolar. Från balkongen har du sol hela eftermiddagen/kvällen och vacker utsikt över takåsar samt den lummiga omgivningen. Balkongen nås via både kök/vardagsrum samt sovrummet. Ett fantastiskt attribut i en unik lägenhet!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Trivselregler (2018-03-22).pdf BRF Årsredovisning 2018 BRF Stadgar (2018-04-24) BRF Energideklaration (2019-06-15).pdf

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.12%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 62 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

99-2475-1-3162-4

Våning / hiss

Våning 6 av 7.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Bygatan
Organisationsnummer: 716419-5328
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 99-2475-1-3162-4
Antal lägenheter: 375
Antal lokaler: 3

Parkering: Föreningen har inga egna parkeringsplatser eller garage, men i anslutning till föreningen finns parkeringsplatser för boendeparkering och garage tillhörande Solna kommun och Wåhlins fastigheter.
Boendeparkering i området. Tillstånd sökes hos Solna stad. Mer information finns på www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/boendeparkering/.

TV och bredband: TV: Leverantör: ComHem.
Bredband: Leverantör: Ownit (bredband ingår i månadsavgiften)

Föreningens ekonomi

Förening har ej beslutat om någon avgiftsförändring per 2019-07-03. Däremot siktar föreningen på att årligen göra en liten justering uppåt för att följa deras generella kostnadsökningar.

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Föreningens renoveringar

Inget större underhåll är planerat, men styrelsen arbetar löpande med en långsiktig plan för löpande underhåll av fastigheter och gårdar.
Planering och upphandling för renovering av befintliga hyresrätter. OVK kommer att genomföras under augusti 2019.
**********
2019 Energideklaration
2013 OVK-besiktning
2011 Byte av fönster
2006 Målning av trapphus,Ombyggnad av tvättstugor
2006-2007 Upprustning gårdar, Kramling och omfogning av fasader, Nya sophus/återvinningsstationer
2005-2006 Stambyte/relining av kök och badrum, Tillbyggnad av 82 lägenheter på de gamla taken, Nya hissar installerade

Månadsavgift

Avgift: 3 039 SEK / mån
Inkluderar: Värme, kall- och varmvatten, avlopp, kabel- TV (analogt utbud från Com Hem) samt 100 Mbps bedband med fast IP via Ownit. Elkostnad debiteras kvartalsvis i samband med avgiften.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.20989 %
Andel av årsavgiften: 0.21086 %
Pantsättningsavgift: 698 SEK
Överlåtelseavgift: 1628 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Inget större underhåll är planerat, men styrelsen arbetar löpande med en långsiktig plan för löpande underhåll av fastigheter och gårdar.
**********
2013 OVK-besiktning
2011 Byte av fönster
2006 Målning av trapphus,Ombyggnad av tvättstugor
2006-2007 Upprustning gårdar, Kramling och omfogning av fasader, Nya sophus/återvinningsstationer
2005-2006 Stambyte/relining av kök och badrum, Tillbyggnad av 82 lägenheter på de gamla taken, Nya hissar installerade

Uteplats

Fantastisk inglasad balkong som sträcker sig längs med hela lägenheten. Utgång från både vardagsrum/kök och sovrum.

Bilplats

Föreningen har inga egna parkeringsplatser eller garage, men i anslutning till föreningen finns parkeringsplatser för boendeparkering och garage tillhörande Sola kommun och Wåhlins fastigheter.
Boendeparkering i området. Tillstånd sökes hos Solna stad. Mer information finns på www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/boendeparkering/.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy