Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 050 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Finntorpsvägen 12, Finntorp, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 499 SEK / mån
Rum
3 rum

Charmig och välplanerad 3:a med stor balkong och härlig utsikt

Välkommen hem till denna charmiga och hemtrevliga 3:a som ligger belägen med högt läge i populär förening med bra ekonomi. Området är perfekt för dig som vill bo centralt med bra kommunikationer, nära badplatser och intill mysigt centrum. Lägenheten har fin utsikt från samtliga fönster med bland annat sjöglimt över Järlasjön.

Du välkomnas in i en rymlig hall med vackert marmorgolv och vidare in i det rymliga vardagsrummet ligger ett vackert original parkettgolv, här finns också gott om plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når du också den stora inglasade balkongen som bjuder på sol från förmiddag till kväll. Köket är fräscht med gott om förvaring, stort skafferi och med matplats för 4-6 personer. De två sovrummen är rymliga och har god förvaring i inbyggda garderober samt härlig utsikt från fönsterna. Badrummet är stambytt och renoverat med dusch, golvvärme och tvättmaskin.

Förvaringen inne i lägenheten är god med flera inbyggda garderober och till lägenheten hör även ett externt förråd på ca 6 kvm och matkällare.

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill.

Vill du hellre ta dig in till storstadens citypuls så går det buss dit och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla och i framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Beskrivning

Hall - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med marmorgolv och ljusgrå tapet. En garderob och gott om plats för avhängning. Hallen fortsätter till en möblerbar inre hall med ytterligare tre garderober.

Kök - Charmigt kök med ekparkettgolv och ljus tapet. Inrett med vita köksluckor, ljusgrått kakel och grå laminatbänkskiva. Vitvaror såsom spis med häll och ugn, fläkt med mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. Matplats för 4-6 personer.

Vardagsrum - Luftigt vardagsrum med original ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Utgång till balkong.

Balkong - Rymlig inglasad balkong med trätrall. Härlig utsikt över området med sjöglimt. Soligt söderläge med sol från förmiddag till kväll.

Sovrum - Ljust sovrum med ekparkettgolv och ljus tapet. Tre inbyggda garderober och fönster med sjöglimt.

Sovrum - Trevligt sovrum med ekparkettgolv och ljus tapet. Tre inbyggda garderober och fönster med sjöglimt.

Övrigt

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals karaktär till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc. Finntorps har natursköna omgivningar, fina natur- och strövområden, hav och båt vid Svindersviken. Svindersviks slott, Nacka kyrka, Setterwallska villan med dess inbjudande park - det finns mycket att se och uppleva i Finntorp.

På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill. Storstadens citypuls endast 5 min med buss. Till hösten förlängs också tvärbanan till Sickla och runt 2025 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka.

Runt knuten finns Sickla köpkvarter som har ett gediget utbud att erbjuda när det gäller shopping. Här kan man välja mellan flera restauranger, caféer samt olika gym. I sickla köpkvarter finns även Dieselverkstaden och ett kulturcentrum med mängder av aktiviteter för alla åldrar och intressen.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar.pdf Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Nacka församling. Skattesats 31.54%.

Storlek

Boarea 66 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och mätning.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

023-12-1403

Våning / hiss

Våning 4 av 9.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1952-1953
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Berglandet i Nacka
Organisationsnummer: 714000-0113
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 023-12-1403
Antal lägenheter: 150
Antal lokaler: 0
HSB Brf Berglandet är en välskött förening belägen på Finntorpsvägen 10-13. Föreningen består av 150 lägenheter fördelade på fyra punkthus. Husen är uppförda 1952-1953 och har under perioden 1999-2009 renoverats ordentligt. Stabil förening med god ekonomi och låg belångsgrad om 2 805 kr/kvm. Inga planerade avgiftshöjningar.

Energideklaration

Energiprestanda: 144 kWh/kvm år.
Datum: 2008-06-09
Status: Utförd

TV

Ansluten till kabel-tv och bredband via Com Hem.

Månadsavgift

Avgift: 3 499 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnad

310 SEK varav:
Försäkring: 110 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.75120 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Renoveringar

1999 Stambyte
1999-2009 Nytt fläktsystem, Nytt inpasseringssytem, Fasadrenovering, Nya fönster, Ny takplåt och Balkongrenovering

Övriga utrymmen

Till lägenheten här ett källarförråd om ca 6 kvm och en matkällare.

I föreningen finns cykelrum, bastu, grovsoprum och tvättstuga (port 10). Tvättstugan är utrustad med 5 tvättmaskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp, 3 torkrum och mangel.

Närområde

Allmänt om området: Tallidens förskola, Helgesonsväg 4, Nacka
Nacka Gymnasium, Griffelvägen 17, Nacka

Attraktiva Finntorp är ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals karaktär till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel etc samt skolor, dagis och äldreboende strax intill. Finntorps natursköna omgivningar, fina natur- och strövområden, hav och båt vid Svindersviken, Svindersviks slott, Nacka kyrka, Setterwallska villan med dess inbjudande park - det finns mycket att se och uppleva i Finntorp. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill. Storstadens citypuls endast 5 min med buss.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter