Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fredrik Jahns gränd 12, Finntorp, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
48.5 kvm
Avgift
2 568 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Ansvarig mäklare

Izabella Höglund
Ansvarig mäklare Izabella Höglund

Charmig 1,5:a med solig balkong i söderläge

Välkommen hem till denna välplanerade 1,5:a med låg avgift och stor balkong i söderläge. Trevlig och mycket välmående förening med låg belåningsgrad. Lägenheten kännetecknas av sin härliga rymd och stora fönster, balkong och fransk balkong som ger ett rikligt ljusinsläpp. Här finns även möjlighet att göra ett sovrum med fönster i köksdelen om så önskas. Den stora balkongen som nås från vardagsrummet ligger i söderläge och bjuder på många härliga soltimmar. Här blickar du ut över föreningens renoverade och lugna innergård där både grillar, sittplatser och gräsmatta finns till ditt förfogande. Föreningens moderna tvättstuga och bastu med relaxavdelning ligger nära till hands.

I vardagsrummet finns det gott om plats för soffgrupp och den smarta sovalkoven inrymmer 180 cm säng. Köket är mycket rymligt med stor matplats intill fönster och fransk balkong samt väldigt gott om både arbetsytor och förvaring. I hallen finns god förvaring och lägenheten har genomgående ekparkettgolv och målade väggar. Badrummet som nås från hallen är stambytt 2006 med ljust klinkergolv och kakel.

I attraktiva Finntorp bor du i ett mycket lugnt och trivsamt bostadsområde med allt från 50-tals anda till modern nybyggnation. Finntorps Centrum är områdets kärnpunkt och erbjuder flertalet butiker, restauranger, café, matvaruhandel, gym etc. På kort gångavstånd ligger busskommunikationer, Tvärbana och Saltsjöbanan med vilka du med lätthet tar dig till Nackas övriga utbud såsom Forum Nacka, Sickla köpkvarter, sport- och simhallar, Nyckelvikens naturområde, hav och bad samt mycket mer därtill.

Vill du ta dig in till storstadens citypuls så finns det flera busslinjer som trafikerar området och på endast 8 min når du Slussen. Under hösten 2017 har även tvärbanan förlängts till Sickla så att du enkelt kan ta dig till Gullmarsplan och vidare. I framtiden kommer tunnelbana att trafikera längs Värmdövägen.

Ett boende med närhet till allt. Välkommen på visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy